Hur lägger man till eller lägger till en omslagsvideo på personlig Facebook?

Applikationen gör ständigt uppdateringar, i det här fallet har du möjlighet att lära dig hur man lägger eller lägger till en personlig Facebook-omslagsvideo .

Facebook har satsat mycket på video under lång tid, det finns mer och mer audiovisuellt innehåll och det ger oss fler och fler alternativ att använda det.

Nu kommer det med nyheter och det låter oss redan lägga upp en video på vår en- Vart var du vår omslag samt på vår sida.

Det är nu möjligt att skapa ett omslag för facebook med photoshop CC eller ens ett omslag för ett Facebook-event med Canva. Men nu kan nivån öka för nu, snälla lägg upp en video.

Detta öppnar upp en värld av möjligheter eftersom du har möjlighet att kunna säga mycket mer än med en enkel bild. Så, lär dig med den här handledningen, kör för ta bort facebook-profilens omslagsbild och lägg till din video.

Du har till exempel möjlighet att placera en presentationsvideo som visar vem du är, vad du gör och varför. Det är värt att ge ett “gilla” på din Facebook-omslag.

Du kan till och med skapa en fotokarusell visa dina produkter, faciliteter eller portfölj beroende på om du vill marknadsföra eller sälja något.

Lägg till eller lägg till en omslagsvideo på personlig Facebook

Med detta alternativ har du möjlighet att skapa och lägg upp en animerad gif på facebookomslaget som en slags kort video för att ge det en roligare touch.

För att lägga till eller lägga till en omslagsvideo på Facebook behöver du bara utföra följande steg som jag lämnar till dig nedan:

  • Du kommer först in på webbplatsen officiell av Facebook .
  • Du kommer nu att logga in (ifall du inte har gjort det tidigare).
  • Du måste gå till din Facebook-profil, i sektionen av ditt omslag och där välja ikonen för Byt bild .
  • Här har du möjlighet att välja ett foto från ditt galleri, välja ett foto eller ladda upp din video.
  • Allt du behöver göra är välj din video och det är allt.

Tekniska specifikationer

I princip är de tekniska specifikationerna för att lägga till en video på ditt omslag att videon har storleken 820 x 312 pixlar. Men du har också fördelen att kunna ladda ner video i valfri storlek och senare kan du flytta in den i fönstret.

När det gäller den angivna tiden för videon. Minsta längd på din video måste vara 20 sekunder och den maximala varaktigheten i sekunder är 90.

Videon du valde kommer att vara slinga (när den är klar startar den igen) och utan ljud men det ger dig möjligheten att aktivera ljudet när du vill.

Så förvänta dig inte att alla ska ha en omslagsvideo på Facebook, passa på att överraska dina följare och bli bland de första.

Ändra videotäckning i tidslinjen

Du har också möjlighet att lägga till eller lägga till en omslagsvideo på Facebook med hjälp av tidslinjen efter att ha gjort föregående steg. För att göra detta måste du göra följande:

  • När du har laddat ner videon får du ett meddelande om att videon nu är tillgänglig för visning.
  • Gå nu till din tidslinje, klicka på alternativet » Mer ” sen på ” videoklipp “.
  • Nu i det övre högra hörnet ser du en pennikon. Klicka på den och välj » Redigera den här videon “.
  • Välj den du gillar och klicka på knappen » Att registrera “.

Varför använda en video på ditt Facebook-omslag?

När folk anger din personliga profil eller besöker din Facebook-sida, bilden eller fotot på ditt omslag är en av de första sakerna som lockar mer jag’ Varning .

Nya personer som besöker din profil kan vägledas av ditt omslagsfoto eftersom det kan vara till hjälp eftersom du kan lägga upp din berättelse på en sekund eller representera ditt varumärke.

För bättre hjälp är det ideala att använd en kort video som kan representera det du vill visa så mycket, vilket säkert kommer att vara mycket bättre än ett enkelt foto.

Relaterade Artiklar

Back to top button