Hur lägger man till effekter på TikTok?

Tiktok tutorial tips logotypikon

Det sociala nätverket Tick ​​tack är centrerad på distribution av korta videor: läppsynk, koreografi, humoristiska medier, tutorials, etc. Att bemästra videoskapande är därför BA BA om du vill distribuera innehåll på denna plattform. Du kan anpassa dina media genom att lägga till alla typer av effekter. Ingen tvekan: de kreativa kommer att ha kul!

Talar du med att skapa videor på TikTok? För att skapa en uppmärksammad video finns det inget som att piffa upp den med några visuella effekter! Det är möjligt att lägga till dem direkt när du skapar media, med bara några klick. Den här handledningen visar hur du anpassar dina videor med effekterna som är tillgängliga på TikTok.

Lägg till effekter till TikTok-video medan du spelar in

Här är stegen för att lägga till effekter på dina TikTok-videor:

1. Starta appen på din mobiltelefon.

2. Klicka på “+”-ikonen för att börja skapa en ny video. Det är längst ner på skärmen, precis i mitten.

TikTok-videomodul © © TikTok

3. Skapandet gränssnitt visas. Längst ner på skärmen ser du inspelningsknappen (en stor röd cirkel). Till vänster om den här knappen finns en grön ikon som heter “Effekter”. Klicka på den för att öppna det här biblioteket.

TikTok Effect1 © © TikTok

4. Effekterna är sorterade efter kategorier. Här hittar du följande flikar: trending, ny, grön skärm, kul, atmosfär, skönhet, accessoarer, interaktiv, edition, djur, AR-värld och evenemang.

TikTok Effect2 © © TikTok

5. Klicka på en effekt för att förhandsgranska den. Klicka på ikonen skriv inte in för att ta bort den från videon.

6. Har du hittat den sällsynta pärlan? Välj effekten, gå tillbaka och klicka på inspelningsknappen för att starta videon. Effekten kommer att tillämpas automatiskt.

Det är möjligt att lägga till en effekt till dess favoritlista genom att klicka på den tillgängliga bokmärkesikonen.

Lägg till en effekt till en uppladdad video

Många effekter kan också läggas till videor som laddas upp från din smartphone. För att tillämpa dem, här är stegen att följa:

1. Gå till modulen för att skapa video och klicka på “Ladda upp”.

TikTok Effect3 © © TikTok

2. Välj videon du vill arbeta med och klicka på den röda knappen “Nästa”. Du kan välja videons längd och bekräfta ditt val genom att trycka på “Nästa” igen.

TikTok Effect4 © © TikTok

3. Redigeringsmenyn visas. Klicka på undermenyn “Effekter”.

TikTok Effect5 © © TikTok

4. Välj en effekt, klicka på den och håll nedtryckt för att tillämpa den på videon. När du är nöjd med behandlingen trycker du på “Spara”.

TikTok Effect6 © © TikTok

5. Allt du behöver göra är att fortsätta med dina ändringar och spara dem genom att klicka på “Nästa”.

Hitta andra handledningar för att bemästra funktionerna i TikTok:

  • Vår kompletta TikTok-fil: tips, råd och handledning.
  • Hur bemästrar man alla funktioner i TikTok?

Tick ​​tack

Att ladda ned

Tick ​​tack

  • Enkla interaktioner.
  • Engagerande socialt nätverk.
  • Väldigt underhållande.

TikTok är DET sociala nätverket älskat av Generation Z. Det låter alla filma sig själva till vald musik – från den stora katalogen som erbjuds – och att förbättra sina skapelser med filter och specialeffekter. Det sociala nätverket är tillgängligt från en webbläsare eller dess dedikerade Android- och iOS-applikation.

TikTok är DET sociala nätverket älskat av Generation Z. Det låter alla filma sig själva till vald musik – från den stora katalogen som erbjuds – och att förbättra sina skapelser med filter och specialeffekter. Det sociala nätverket är tillgängligt från en webbläsare eller dess dedikerade Android- och iOS-applikation.

Relaterade Artiklar

Back to top button