Hur lägger jag till en video i YouTubes spellista Titta senare?

Logotyp för YouTube Tutorials

Youtube
är full av videor, var och en mer intressant än nästa. Det kan hända att användaren inte har tillräckligt med tid att konsultera allt innehåll som intresserar honom. Förutseende har utvecklarna av plattformen tänkt på allt: de har skapat en speciell spellista, tillgänglig direkt från YouTubes hemsida. Den här listan, som heter “För att titta senare”, är idealisk för att lagra videor som vi ännu inte har hunnit konsultera.

Spellistan “Titta senare” är tillgänglig i den vänstra kolumnen på YouTubes startsida. Till skillnad från väntelistan låter den dig behålla dina osedda videor så länge du vill. Denna handledning visar hur du använder detta användbara verktyg.

Lägg till en video i spellistan Titta senare

Om du vill behålla videorna även efter att du har stängt din webbläsare rekommenderar vi att du går igenom spellistan “Titta senare” istället. Den här listan är fäst i den vänstra kolumnen på YouTube och kan ses när som helst. Så här använder du den:

1. Gå till YouTube-plattformen.

2. Under den valda videon klickar du på de tre små vertikala prickarna och den här gången klickar du på “Spara i “Titta senare”.

YT Later 2 © © Google / Youtube

3. Du kan också hålla muspekaren över videominiatyren och klicka på klockikonen.

Du hittar videon i spellistan “Titta senare”, som syns genom att klicka på de tre vertikala linjerna uppe till vänster på YouTubes startsida. Den här listan har flera sorteringsalternativ:

  • Kronologisk eller omvänd kronologisk ordning.

  • Popularitet.

  • Publiceringsdatum.

YT Later 2 © © Google / Youtube

Du kan ta bort en eller flera videor när du vill och ge innehållet en läsordning. För att göra detta, bara dra och släpp. Du kan också klicka på ikonen i form av tre små vertikala prickar för att placera en video i första eller sista positionen.

YT Later 3 © © Google / Youtube

Hitta alla tutorials för att bemästra alla funktioner på YouTube:

  • Vår fullständiga YouTube-fil: tips, råd och handledning
  • Hur bemästrar man alla funktioner på YouTube?

Relaterade Artiklar

Back to top button