Hur lägger jag en trailer eller huvudvideo på min YouTube-kanal

I den här artikeln kommer vi att se hur lägger jag en videotrailer eller main på min youtube-kanal . Eftersom utvecklingen av din kanal är mycket viktig och är en av de första sakerna att göra för den.

Arbeta en YouTube-kanal professionellt är inte alls lätt . Detta kräver mycket ansträngning och framför allt många timmars arbete. Att göra den första videon är en unik och oupprepbar upplevelse.

Men det viktigaste, åtminstone i början, är att ha en teaser eller trailer av hög kvalitet så att du kan locka dina potentiella prenumeranter . Det är därför du bör lägga största möjliga ansträngning på att spela in, redigera och föreställa i båda aspekterna.

För vår del vill vi hjälpa dig genom att lära dig för att lägga en videotrailer eller trailer på min YouTube-kanal . Det är inte alls en komplicerad process och när du väl förstår det. Om leadet håller hög kvalitet kommer du att se hur snabbt du kommer att börja få fler och fler prenumeranter.

Hur man lägger till en kanalförhandsvisning på YouTube

Att marknadsföra en kanal eller en trailer är viktigt för att fånga potentiella prenumeranters uppmärksamhet. YouTube själv har en dedikerad webbplats att ge dig råd att förbättra dig själv i detta avseende.

Det är viktigt att trailern är slående, kortfattad, att du utgår från att ingen vet vem du är och framför allt att det är så originellt och annorlunda som möjligt. Vi kommer att se nedan, hur du måste göra för att lägga den på din kanal och det är det som lyckas fånga de som kommer in på din kanal för första gången.

  • För detta måste du ladda upp kanalförskottet till ditt konto.
  • När du har laddat ner den måste du komma åt din kanal från skärmens övre högra hörn. Genom att klicka på din profilbild och sedan på » Min kedja “.
  • Vi går nu vidare till » Anpassa kanalen “.
  • Du måste leta efter fliken som säger” Huvudsida “.
  • Leta sedan efter en ny flik som säger” För nya besökare “.
  • Leta reda på pennikonen för att kunna » Redigera “.
  • Du kan nu välja din kanalförhandsvisning.

Lägg en trailer på min YouTube-kanal

Det är väldigt viktigt att din kanalförskott eller trailer är av högsta möjliga kvalitet och även om den är några sekunder gammal tar du all tid i världen att producera den. Eftersom det är lika viktigt som framstegen i vilken film som helst.

Det som är extremt positivt är att varje gång videon spelas upp i motsvarande sektion kommer ingen typ av reklam att visas så att tittaren inte ser den avbrutna upplevelsen och i detalj kan uppskatta all information på din kanal.

Du bör vara mycket uppmärksam på dina framsteg som detta kan göra skillnaden mellan att ha en ny följare eller inte . Därför är det viktigt att du fokuserar på att göra och avancera så originellt som möjligt med den bästa produktionen inom dina bekanta.

Vi vet att det inte är en lätt sak att göra. Men vi rekommenderar att du tar all tid i världen för att göra denna video som med några få ord är ditt personliga brev. Det är ett sätt att sälja din kanal och locka fler tittare för dina framtida videor . Så det är väldigt viktigt.

Vi hoppas att det var väldigt tydligt för dig hur lägger jag en videotrailer eller main på min youtube-kanal . Om så inte är fallet, kom ihåg att du kan lämna oss en kommentar nedan med alla dina frågor så hjälper vi dig gärna att lösa dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button