Hur laddar man upp HD-foton och videor på Facebook?

Facebook-appar tillåter vanligtvis användare att ladda upp videor och bilder i medelhög kvalitet, så att din internetdata används optimalt och samtidigt spara mycket utrymme på sin server. Men Facebook har gjort det möjligt för dig att ladda upp HD-foton och videor på Facebook. Det är dock inte standardinställningen, men du kan aktivera den när som helst. Om du har en fotograferingssida, eller någon professionell blogg där högupplösta bilder och videor är viktiga, måste du manuellt aktivera funktionen från din Facebook-app. Det här alternativet är tillgängligt för iOS, Android och webbversioner. I den här artikeln har jag visat hur man laddar upp HD-foton och videor på Facebook-appen för Android. Låt oss ta en titt.

Steg för att ladda upp HD-foton och videor på Facebook

1. Öppna din Facebook-app och tryck på hamburgerskylten i det övre högra hörnet av appskärmen. Tryck nu på Inställningar och sekretess.

2. Klicka sedan på Mobildataanvändning.

Hur laddar man upp HD-foton och videor på Facebook?

3. Scrolla nu ner och ta reda på det Video- och fotoinställningar. Under detta finns det två alternativ: Video Upload HD och Photo Upload HD. Som standard är dessa alternativ avstängda.

Hur laddar man upp HD-foton och videor på Facebook?

4. Tryck på skjutreglaget bredvid vart och ett av dessa alternativ och funktionerna aktiveras.

Hur laddar man upp HD-foton och videor på Facebook?

5. Nu kan du ladda upp HD-videor och HD-foton på Facebook.

Det är allt!

Relaterade Artiklar

Back to top button