Hur laddar man ner, installerar och använder Dropbox molnbaserad lagring på Mac?

Dropbox är ett av de bästa molnlagringsbaserade systemen. Eftersom denna applikation låter dig bokstavligen spara enorma mängder information på ett helt säkert sätt. Av denna anledning och för att du ska lära dig mer kommer du idag att upptäcka hur ladda ner, installera och använd Dropbox Cloud Based Storage på Mac.

Ladda ner, installera och använd Dropbox molnbaserad lagring på Mac

När du kommer till punkten, det första du behöver göra för att ladda ner, installera och använd Dropbox Cloud Based Storage på Mac är att gå på dropbox webbplats och köp en av de tillgängliga planerna.

Dessa kan vara månatliga, årliga och företag. Priserna kan variera men vanligtvis för bara en månad begärs summan av 10 euro, vilket är nästan ingenting jämfört med fördelarna som den här applikationen ger, såsom 500 GB lagringsutrymme.

När du väljer och köper en plan laddas programmet automatiskt ned till din dator. När du får det, gå direkt till installationsprogrammet som finns i mappen som laddades ner, det heter Dropboxinstaller.dmg.

När du hittar det, dubbelklicka på det för att öppna installationsfönstret. Dubbelklicka sedan igen, men den här gången på Dropbox-ikonen, klicka sedan på knappen “Öppna” i dialogfönstret som kommer upp.

Den här åtgärden gör att Dropbox laddar ner alla tillgängliga uppdateringar för att automatiskt starta installationen av programmet. När detta är gjort har du direktåtkomst till det på skrivbordet och programmets inloggningsfönster kommer också att visas.

Om du har ett konto anger du motsvarande data, annars bör du veta att du Det är enkelt att registrera sig för Dropbox gratis. Klicka på länken som heter “Registrera dig” så kan du snabbt få ett konto. Oavsett vilken av de två avledningarna du gör, anslut.

Slutligen, när meddelandet om installationsgrattis kommer ut, klicka på knappen “Öppna min Dropbox-mapp”. Obs: om så önskas är det med tiden också möjligt radera ett Dropbox-konto permanent.

Använd Dropbox-mappen

Nu när du vet ovanstående är du på väg att svara på frågan Hur laddar man ner, installerar och använder Dropbox molnbaserad lagring på Mac? Det enda du behöver lära dig är hur du använder programmet.

Först, när du gav den sista knappen i föregående avsnitt, måste du ange ditt kontolösenord för att Dropbox ska slutföra synkroniseringen med datorn. Vad du sedan behöver göra för att använda det här systemet är att lägga till saker till det som en vanlig mapp.

Eftersom Dropbox egentligen inte har så mycket manuell användning är de flesta funktionerna automatiska. Till exempel: när du placerar en fil i Dropbox-mappen börjar den omedelbart synkroniseras med molnet, vilket gör den till en nätverkssparad kopia. Förutom att ladda ner kan du också dela filer via Dropbox gratis.

Tack vare detta kommer dina filer aldrig att gå förlorade och du kommer även att kunna se och dela dem från vilken enhet som helst som du har Dropbox på, även om det inte är en Mac. Du kommer att kunna identifiera dessa filer eftersom de kommer att ha en flagga som indikerar att de är synkroniserade. Du kan till och med använd Dropbox för att synkronisera dina Mac-kalendrar.

Varsågod, du vet redan hur man laddar ner, installerar och använder Dropbox molnbaserad lagring på Mac. Allt du behöver göra just nu är att gå till din Apple-dator och börja följa stegen för att få det här programmet igång på några minuter.

Relaterade Artiklar

Back to top button