Hur laddar man ner de bästa gratis klistermärkepaketen för Telegram på Android och iOS?

Telegram är en annan av meddelandeapparna som stiger som skum bland användarnas smaker och preferenser . Och alla som inte använder det beror på okunskapen som många fortfarande har om denna plattform. Och för att du ska veta mer erbjuder vi dig en artikel som visar dig hur man laddar ner de bästa gratis klistermärkepaketen för telegram på Android och ios.

Och eftersom utvecklingen av denna meddelandeplattform inte kunde vänta, passar den in i dess nya funktioner. Kraften av lägg till klistermärken i konversationer för att göra dem roligare och roligare. Och det är ett alternativ som alla applikationer av denna typ inkluderar i sina meddelanden.

telegram gjort alltid en del av dessa applikationer, som verkar missförstådda eller som användare inte vet hur de ska använda alls. Av denna anledning inkluderar vi en handledning i de senaste utgåvorna som visar dig bästa tipsen att den här plattformen erbjuder dig och du kan få ut det mesta av det.

Hur man laddar ner de bästa gratis klistermärkepaketen för Telegram på Android och iOS

Telegram tror starkt på potentialen att leverera känslor utan ord genom dessa stic kers roligt . Och det är därför du på nätet kan hitta ett stort antal sidor som erbjuder dessa paket. Bland de olika paketen som går att hitta och ladda ner finns filmer, tv-serier, serier m.m.

En annan viktig aspekt som kan lyftas fram när du laddar ner dessa fantastiska klistermärken är att du kan använda dem i andra applikationer utan problem. På så sätt behöver du inte ladda ner olika paket för varje app. Men applikationen som kan använda dessa klistermärken är whatsapp eftersom de är två väldigt lika plattformar.

Plattformen Telegram låter dig ladda ner och använda officiella klistermärken, vilket innebär att du kan komma åt dem via chattar. Dessa klistermärken, även om de är skapade av tredje part, har stämpeln att vara officiella. I det enorma antalet paket du kan få kommer vi att namnge dig, meme-klistermärken, kändisar, berömda karaktärer Megapack, Winter is Coming.

Hur man laddar ner gratis klistermärken för Telegram på Android och iOS

Varför kan du lätt ladda ner de bästa gratis klistermärkepaketen för telegram på Android och ios . Du måste göra följande, vi kommer att använda den så kallade boten, för detta kommer vi att gå till Telegram-applikationen. Och när vi är där, kommer vi att gå till toppen av skärmen och klicka på förstoringsglasikonen för att utföra en sökning.

När du befinner dig i sökfältet kommer du att ange följande adress @Stickerdownloadbot sedan måste du klicka på resultatet. Eller så kan du också använda följande adress t.me/Stickerdownloadbot, detta rekommenderas starkt för PC. Nu behöver du bara välja klistermärkepaketet som du föredrar och kopiera URL:en.

Klistra nu in denna URL i boten och tryck på startknappen för att börja ladda ner snabbt. Denna procedur tar några minuter, efter denna tid kommer du att få en ZIP-fil. I det kommer alla klistermärken i olika format, och du måste ladda ner dem i PNG OCH WEBP.

Du kommer nu att packa upp filen och detta bör göras i en mapp på din enhet. Om du har en filutforskare kan du använda den perfekt om den stöder den och den kommer att göra det snabbt. Kom ihåg att den här proceduren fungerar för enheter som fungerar med Android såväl som de som fungerar med iOS.

På samma sätt måste du gå vidare med alla dekalpaket som du vill ladda ner på din mobil. Om du föredrar att utföra denna procedur från en PC, kan du packa upp dem på skrivbordet och sedan skickar du bara bildfilerna endast i PNG- och WEBP-format . För din mobil via USB-kabel.

På detta sätt har vi slutfört den här handledningen, som har visat dig hur enkelt det kan vara i några enkla steg, ladda ner de bästa gratis klistermärkepaketen för telegram på Android och ios.

Relaterade Artiklar

Back to top button