Hur laddar jag ner alla taggade bilder på Facebook till min PC steg för steg?

Det finns olika appar som låter dig ladda upp personlig information, speciellt bilder och videor, som du har laddat upp på Facebook genom åren. Den här artikeln visar stegen för Hur man laddar ner alla taggade bilder på Facebook till min dator.

Det händer ofta att i godkänd i granska facebookhistorik eller gemensamma vänner mellan människor, många användare erhålls med foton där de har taggats och som de inte spårar på sina personliga enheter.

Det händer också att enheten som du lagrar dina bilder på, i allmänhet PC eller externt minne (molnet är en nyare lösning) skadas och att du förlorar värdefullt material som du skulle vilja återställa, i synnerhet foton, och för det gå in på Facebook.

Eller så vill användaren ha en detaljerad säkerhetskopia av bilderna som hans kontakter eller vänner har taggat honom och att kunna ha dem till hands.

Att ladda upp bilderna en efter en till Facebooks story är ett alternativ, men inte det mest förnuftiga och vi tror också att väldigt få människor har tillräckligt med tid och tålamod att ge sig på en tråkig uppgift som denna. Med denna enkla metod kan du till och med ladda ner hela album som du har taggats på.

Vad ska man göra då? Hur laddar jag ner alla taggade bilder på Facebook till min dator?

Som nämnts finns det olika applikationer som låter dig selektivt ladda ner information, i princip bilder, som du har laddat ner genom åren från det sociala nätverket Facebook.

En av dem är applikationen “Plocka och zippa” som tillåter uppladdning av fotografiskt material till Facebook, där användaren har taggats. Det är en gratis applikation.

Tack vare alternativet “Hitta mina bilder”, applikationen gör en inspektion av Facebook-kontot, av de olika kontakterna och lokaliserar bilderna som användaren har taggats på. För att ladda ner kan du välja och ladda ner alla, eller bara välja de som intresserar dig. Vi visar även andra giltiga alternativ för att ladda ner alla taggade bilder till Facebook.

Använd ett tillägg beroende på webbläsare

Det finns även andra tillägg eller applikationer som kan användas för att ladda upp taggade bilder till Facebook, beroende på vilken webbläsare som användaren använder.

I detta fall hänvisar vi till “DownAlbum”, det Detta är ett tillägg utvecklat för Google Chrome. Det är en av de bästa, du behöver bara ladda ner den och komma åt den på Facebook för att ha den tillgänglig.

Denna tillägg har en annan fördel och kan användas på Instagram, Twitter, Pinterest och andra sociala nätverk. Hittills har vi visat några av alternativen för att ladda ner alla taggade bilder från Facebook.

För de som använder Firefox som sin webbläsare är alternativet “Fluschipraine”. Dess aktiveringsmetod följer samma procedur som med “Nedre album”.

Nedladdning är aktiverad från Facebook. Du kommer åt fotoalbumet som finns i det sociala nätverket som du vill ladda ner. Med musen trycker du på högerknapp och öppnar ett av bilderna. En fördel öppnas omedelbart som låter dig välja filen eller mappen för att ladda upp bilder.

Förutom att du kan spara Facebook-bilder och -album på din persondator kan du också Spara direkt på USB-minnet.

Allmän nedladdning av information och bilder

Om ditt mål inte bara är att ladda ner bilderna du har taggats i, utan all information du har på Facebook, inklusive bilder, videor, kontaktlista, det vill säga du vill göra en säkerhetskopia av informationen du har i det sociala nätverket, då är alternativet följande.

Det är viktigt att när ladda ner bilder från facebook, du såg till att göra detta från dess ursprungliga storlek, på så sätt kan du spara bilden i sitt bästa skick och när du vill se den eller återanvända den kommer den inte att visas i dålig kvalitet.

Du kommer in på Facebookkontot, i övre fältet till höger hittar du en pil som pekar nedåt och när du trycker på den öppnar du en meny som tar dig till “Inställningar”

När du visar “Inställningar”, ett fönster identifierat som » inställningar Kontogeneraler öppnas . Här får du en funktion som låter dig göra en kopia av användarinformation.

Om du bestämmer dig för att fortsätta med denna kopia kommer Facebook att be dig om din åtkomstdata igen: Användarnamn och lösenord, för bättre skydd. När du laddar upp kommer Facebook att skapa en fil åt dig med ditt användarnamn och det är allt. Vi visar dig olika steg för att ladda ner alla taggade bilder från Facebook.

Relaterade Artiklar

Back to top button