Hur kontrollerar jag gamla Instagram-användarnamn för företagskonton?

För några dagar sedan skrev jag en artikel om hur man upptäcker ett falskt Instagram-samarbete eller bluffsamarbete på Instagram. I den här artikeln kommer jag att visa dig hur du kontrollerar Instagrams gamla användarnamn för företagskonton. Detta är också en del av att upptäcka falska varumärkesnamn. Ett varumärkesnamn tenderar att byta användarnamn mycket ofta. Om du är skeptisk till ett varumärke, glöm inte att kolla deras tidigare användarnamn. Denna information finns i Instagram Business-konton, under Om detta konto sektion. Du kan bara hitta senaste användarnamnsaktiviteter. Det betyder att om varumärket har bytt användarnamn för 3-4 år sedan kommer du inte att kunna kontrollera det. Egentligen behöver du det inte. Ett varumärke som inte har bytt namn sedan några år är ett gott tecken. Det har lägre sannolikhet att vara bedrägeri.

Kolla in de enkla stegen nedan:

Hur kontrollerar jag gamla Instagram-användarnamn för företagskonton?

1. Öppna Instagram-kontot, tryck på de tre vertikala prickarna som finns i det övre högra hörnet av appskärmen. Klicka sedan på Om detta konto.

2. Som Om detta konto inställningar öppna kan du kontrollera gamla användarnamn under Tidigare användarnamn. Du kan kontrollera annan information, till exempel anslutningsdatum, konto baserat i vilket land, konton med delade följare, aktiva annonser etc.

Det är allt!

Relaterade Artiklar

Back to top button