Hur kan jag ta reda på vem som besöker min Facebook-profil? – Väldigt lätt

Sen får vi se hur kan jag ta reda på vem som besöker min facebookprofil på ett mycket enkelt sätt och utan att behöva använda konstiga applikationer eller program. I sin tur kanske du vill ändra ditt användarnamn på facebook men för tillfället fokuserar vi på de personer som besöker din profil.

Facebook är ett av de mest använda sociala nätverken idag och det är inte konstigt. Det är inte bara för att hålla kontakten med vänner och familj. Men också att träffa människor, interagera med människor som har samma intressen som vi, göra affärer, skapa fansidor och grupper, spela tv-spel osv.

Kort sagt, utvecklingen av detta sociala nätverk har varit enorm och det förändras hela tiden och lägger till fler funktioner för sina användare. Men något som alltid väcker tvivel är vem besöker min profil? Vid första anblicken har Facebook inte förmågan att känna till de personer som bestämmer sig för att besöka vår profil.

Det betyder dock inte att vi inte kan veta vem som besöker vår profil. Därefter kommer vi att visa dig ett knep för att ta reda på vem som besöker min Facebook-profil.

Du måste följa denna handledning steg för steg. Även om det är ganska enkelt och du behöver inte använda några appar eller program från tredje part. Detta kan vara lite förvirrande för dig, eftersom vi kommer att behöva navigera i kodad från vår egen profilsida så att vi kan hitta våra vänner som nyligen har gått med.

Å andra sidan, kanske innan du börjar, är det praktiskt att du lägg din Facebook-profil offentligt . Utan vidare, låt oss fortsätta med denna handledning.

Hur man tar reda på vem som besökte min profil på Facebook

  • Det första du ska göra är att logga in på Facebook med ditt konto.
  • Efter det måste du gå direkt till din profil.
  • Du måste nu öppna källkoden för Hur? Du kan trycka på » CTRL+U ” Var ” F12 “, du kan också högerklicka på den och från menyn välja” Se sidans källkod “.
  • Ett fönster öppnas med alla motsvarande koder. Det kan tyckas kaotiskt, men här kan vi hitta personerna som besöker vår Facebook-profil.
  • Tryck på ” CTRL+F och en sökruta öppnas. I den här rutan måste du skriva “lista över vänner och du kommer att se att det tar oss till ett område av koden där vi hittar många siffror separerade med citattecken och kommatecken.
  • Du kommer att kunna se olika koder som slutar med » -2 “vad vi behöver är koden innan detta” -2 så att du kan se alla som går in i din profil.
  • För att göra detta behöver du bara kopiera alla siffror som visas före -2 och klistra in den i adressfältet med Facebook-URL: www.facebook.com/1234567890 .
  • Tryck på Retur för att komma åt profilen för den person som precis skrev in din. Så enkelt som det.

I sin tur, relaterat till det som visats tidigare, finns det också sätt att se din Facebook-profil som andra ser den . Användbart om du vill se deras inlägg som de andra.

Vem besöker min Facebook-profil?

De första koderna som som visas i listan är från personer som har besökt din profil . De andra är som du har haft en konversation med på sistone. De personer du har varit mest aktiv med på sistone kan också dyka upp.

I ett nötskal, på detta sätt har du tillgång till en stor mängd information för att veta vem som gick in på min Facebook-profil och med vem du delar fler aktiviteter på detta sociala nätverk.

En Mira Como Se Hace te enseñamos todo lo que necesitas sabre sobre Facebook y otras sociala reds i detalj med olika handledningar, guider och knep som hjälper dig mest användbart att lära dig att göra allt du behöver med de olika sociala resurserna med dina nuvarande kontakter.

I sin tur, om du fortfarande är osäker på hur du får reda på vem som besöker min Facebook-profil, kan du lämna den lite lägre i området för kommentarer.

Relaterade Artiklar

Back to top button