Hur kan jag ta bort eller ta bort snapchat-historik

Om du är en Snapchat-användare, var medveten om att det finns är möjligt att radera eller radera snapchat-historik. Det är ett sätt att skydda din integritet. Detta är mycket enkelt och de kan elimineras från applikationens egna inställningar.

Fast Snapchat är det mest använda appen av yngre publik, eftersom allt du delar stannar på plattformen under en mycket kort tid innan det raderas, kanske du inte vill att viss data ska registreras.

För att kunna radera din sökhistorik, skriv in inställningarna, den finns längst upp till höger på skärmen. I menyn du har klickar du på ” Ta bort samtal » och slutligen på « OK ” att bekräfta.

Varje gång du söker efter något loggas det:

  • Din ungefärliga plats.
  • Tid.

Efter sju dagar, registrera ett mindre säkert värde på din plats i 23 dagar.

Du kan radera denna information i
“Inställningar > Ta bort sökhistorik”. Snapchat-historiken inkluderar Nyligen skickade och mottagna snaps avsändare, mottagare, Snap-typ och datum.

Hur kan jag radera snapchat-meddelanden

Om du vill ta bort en Snap som du har skrivit under de senaste 90 dagarna av din berättelse måste du gå till “Inställningar > Snaps of Our Story” för att se Snaps.

Hitta och välj den du vill ta bort. Klicka på papperskorgen, kom ihåg att den också tas bort från sök och karta.

Du kan ta bort alla Snaps eller chatta när som helst. Navigera helt enkelt till chatten du vill ta bort, håll den och klicka på » Att radera “. Snaps och chattar raderas dock automatiskt efter att de har visats eller förfallit.

När det gäller ögonblicksbilder raderas de som standard när de har setts av alla mottagare. Om de inte har läst dem kommer de att vara det raderas efter 30 dagar. Om det skickades till en grupp, kommer den att raderas efter 24 timmar om den inte har öppnats.

För individuella chattar kommer de att raderas när de både öppnas och avslutas från standardchattskärmen. Du kan dock ändra inställningarna så att de raderas efter 24 timmar från inställningarna.

Individuella chattmeddelanden som inte har öppnats efter 30 dagar kommer dock att raderas. I gruppchattar kommer meddelanden att raderas efter 24 timmar, även om de inte har setts av alla.

Du kan spara ett chattmeddelande genom att hålla det nedtryckt, det kommer att visas med en grå bakgrund. Om du vill sluta spela in den, håll den intryckt.

Hur man tar bort andra objekt på Snapchat

Berättelser, som i andra sociala nätverk, stannar bara i 24 timmar och du kan radera dem när som helst. Tänk på att din berättelse inte kan ha den där 1000 skott. Om han återhämtar sig kommer de nya snapsarna att ersätta de äldre. Du har dock möjlighet att ta bort dem från en berättelse.

En annan viktig information är att andra som ser din berättelse kan ta en skärmdump av den. snapchat sparar även minnen så att du kan se dem när du vill eftersom de är sparade. Men om du tar bort dem kommer appens servrar att radera den vid den tidpunkten, så du kommer inte att kunna komma åt den längre.

Memories lagrar Snaps och Stories du sparar så att du kan återkalla dem när du vill. snapchat spara minnen.

Som du kan se kan du radera eller radera historik för allt som händer på Snapchat för att skydda din integritet. Om du har några frågor om denna handledning, lämna dem i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button