Hur kan jag spara ett foto skapat på Instagram med min iPhone

Instagram är ett av de mest använda sociala nätverken idag. En av huvudfunktionerna var antalet tillgängliga filter för att redigera ett foto. Men en av de vanligaste frågorna är vet hur man sparar ett foto skapat på Instagram med min iPhone.

Först var det en applikation skapad för ladda upp och dela bilder och av videoklipp mycket korta. Numera blir funktionerna bättre och bättre.

Om du är en Instagram-användare kan du ha hänt någon gång att en annan användare delade ett foto som du gillade och ville ha det. spara och ladda ner den till din iPhone . Det finns flera sätt att göra detta.

Enklaste sättet att göra det online. För att göra detta måste du kopiera länken från inlägget och klistra in den på en sida i din webbläsare som låter dig ladda ner bilden, som Ladda ner videor från Dinsta bl.a.

Problemet med detta är att om bilden tillhör ett privat konto kommer du inte att kunna göra detta, eftersom det bara låter dig ladda ner bilder från av offentliga räkenskaper . Samma sak händer med Instagram-videor.

Ett annat sätt att göra detta är att ta en skärmdump. Problemet med detta är det de kvaliteten på bilden är inte särskilt bra. Det är dock ett snabbt alternativ om bilden vi vill skaffa tillhör ett privat konto.

Hur man laddar ner Instagram Photo med Jailbreak

För många användare av iPhone det är den idealiska lösningen på alla deras problem, för med den kan du anpassa din mobiltelefon och förenkla många processer.

Om du redan har din iPhone med Jailbreak kan du ha tillgång till Cydia där du kan få tusentals appar för att modifiera din enhet.

Du behöver bara installera “Severa” från BigBoss-förvaret i Cydia. Med det kan du spara bilder andra användare i ditt galleri från din webbläsare eller mobila enhet på ett mycket enkelt sätt.

För att spara ett foto måste du gå in på Instagram, hitta och välja bilden. När du väl är placerad inuti måste du klicka på alternativmenyn som du har uppe till höger på bilden i fråga.

Som du kan se har du nu ett nytt alternativ: “Spara”. Genom att välja detta alternativ sparas bilden automatiskt i ditt galleri.

Hur man laddar ner och sparar ett foto skapat på Instagram med andra applikationer

i L’ Apple butik uppdatering kan du hitta många appalternativ för att ladda ner foton skapade på Instagram till din iPhone. Även om de flesta av dem är gratis och innehåller massor av irriterande annonser, bör du fortfarande betala efter att ha laddat ner några av dem.

En av dem är Regram. Det första du ska göra är att ladda ner denna applikation på din iPhone. När du väl installerat på din mobiltelefon behöver du bara gå in på Instagram från applikationen, hitta bilden du vill spara i ditt galleri.

Nästa sak du ska göra är att placera dig på bilden och trycka på alternativmenyn som du har längst upp till höger på bilden. Du måste välja alternativet “Att dela”.

Med länken kopierad kommer du att gå till Regrammer och klistra in länken i den tillgängliga rutan. Nu måste du välja “Förhandsgranska” > “Dela”. Slutligen, klicka på “Spara bild/video”.

En annan applikation som är tillgänglig i din Apple Store och som är gratis, är Arbetsflöde . Med den kan vi, förutom att ladda upp bilder, utföra andra funktioner, som att skapa och ändra bilder.

När du har laddat ner och installerat den här appen på din iPhone, för att ladda ner en bild, måste du gå till Instagram, hitta bilden och välja den. Återigen med menyknappen för bildalternativ väljer vi » Att dela “. På så sätt har vi kopierat länken.

På samma sätt som med Regrammer klistrar vi in ​​länken i Workflow. Här kan vi se att vi kommer att ha en alternativmeny med olika åtgärder tillgängliga för vår bild. Om vi ​​vill spara bilden i vårt galleri trycker vi på » Spara bild” och det är det, vi har redan vår Instagram-bild på vår iPhone.

Med alla dessa enkla och lätta att göra alternativ som vi har gett dig, behöver du inte oroa dig för hur du ska göra att skydda ett foto skapat på Instagram med min iPhone.

Relaterade Artiklar

Back to top button