Hur kan jag rensa Vibers samtalshistorik

Många webbanvändare letar efter nya appar för snabbmeddelanden som ger dem bättre alternativ än de som är mer populära på marknaden . Viber har positionerat sig som en av dessa utmärkta snabbmeddelandeappar som har blivit mycket populära bland ungdomar. Han har en utmärkt funktionalitet och D’ excellent design- och anpassningsverktyg för dig som är ny i ämnet.

Det presenterade dock flera problem när det gäller den integritet den erbjuder sina användare, eftersom deras chattrum i allmänhet har väldigt lite integritet. Integritet eller säkerhet varför det är ganska vanligt med alla typer av dataläckor eller till och med vilken typ av obehörig åtkomst som helst.

Allt detta har spelat rollen som många användare, men användare föredrar fortfarande denna applikation framför många andra, till och med whatsapp .

Även om problemen med denna applikation är flera och ganska olika, är det ganska vanligt att de är medvetna om dem och det är därför de alltid är i den ständiga uppgiften att radera sina historisk och de uppgifter som lagras där för att undvika att någon av dina uppgifter offentliggörs.

Här ska vi lära dig hur du raderar några av dina viktiga data i appen.

Hur tar man bort hela chattar i Viber?

För att helt ta bort en konversation eller chatt från appen måste appen vara öppen och fullständigt installerad för att processen ska lyckas. För att kunna uppnå detta behöver du bara följa följande steg:

 • börja med öppna appen på din mobila enhet . Du kan hitta det snabbare i din applikationsmeny.
 • Väl där måste du gå till chattfliken som du kan se längst ner. När du trycker på den kommer du att se att en fullständig lista över alla chattar du har haft kommer att öppnas.
 • Väl på den här fliken, navigera till tråden du vill ta bort och dra och släpp den till vänster. Du kommer att kunna se det automatiskt, en röd flik öppnas som säger ” att radera “.
 • Du klickar på den, bekräftar sedan att du vill utföra den här åtgärden och allt kommer att vara klart.
 • Med dessa enkla steg kommer du att eliminera vilken typ av diskussion eller tråd du vill.

Hur tar man bort samtalshistorik i Viber?

Dessa är vanligtvis ett av de mest återkommande tvivelna hos många användare, vad de inte helt vet är att denna åtgärd är relaterad till fullständig eliminering av trådar. Av denna anledning, när det här alternativet är valt, förväxlas det vanligtvis med ett annat som inte har något med det att göra. Här kommer vi att förklara stegen att följa:

 1. Börja med att öppna Viber-appen.
 2. När du öppnat måste du gå till en flik ” Mer » som du hittar i den nedre högra delen av skärmen, till höger i ett hörn av applikationen.
 3. När du trycker på den kommer du att se att alternativet » inställningar » Kommer komma du måste hitta alternativ där » samtal och meddelanden “.
 4. Här kommer du att se att en annan flik öppnas med en rad alternativ bland vilka du måste hitta den som säger “aviseringar”.
 5. Där kan du fortsätta att radera all samtalshistorik och även meddelanden, vilket gör att hela ditt mobiltelefonsystem är helt rent.
 6. När du är klar behöver du bara vänta på bekräftelse på att allt har gjorts framgångsrikt och du kan fortsätta att använda applikationen på ett så bekvämt sätt som möjligt.

Det är en utmärkt applikation som har ett enkelt och ganska dynamiskt system. Trots hans säkerhetsproblem och integritet, många användare litar fortfarande på det i sina konversationer eftersom de känner att det ger dem bra verktyg för deras behov.

Relaterade Artiklar

Back to top button