Hur kan jag öka antalet visningar av mina YouTube-videor?

Öka reproduktioner av YouTube-videor är ett mål som många användare, varumärken eller entreprenörer skulle vilja uppnå.

Den här webbplattformens kanaler riktas allt mer mot främja en typ av produkt, ett varumärke, ett företag eller för att generera inkomster genom reklam. Därför, idag Intäktsgenerering för YouTube-video är så vanligt.

Och för att allt detta ska lyckas måste du ha en betydande antal besök eller reproduktioner av publicerat innehåll. Dessutom måste du fylla i vissa villkor för att tjäna pengar på YouTube-kanalen och börja tjäna pengar med besök och reproduktioner.

Fyra sätt att öka antalet besök

Det finns flera sätt att främja besök och synpunkter på publicerat audiovisuellt innehåll, men fyra är viktiga att garantera det.

Det finns till och med de som hävdar att det går tjäna eller få 1000 prenumeranter på youtube att ha ett större antal reproduktioner och besök.

Kvalitetsinnehåll

Även om man trodde att den genomsnittliga tiden som användare spenderade på att titta på innehåll på YouTube var ganska kort, är sanningen att det är så når upp till 40 minuter .

Vad betyder det? Det här videoinnehållet är nu mycket uppskattat, även om det betyder att du tittar på en ganska lång.

Så förutom att ägna dig åt att skapa mikrofoner eller shorts, är det viktigaste att vara uppmärksam och sträva efter att säkerställa att innehållet tillför något är intressant, med mycket datakvalitet.

Titeln påverkar

Titeln är det första du ser i ett inlägg, så om du vet hur du ska fånga det Varning användare har du redan en stor del av resan.

På det här sättet, namn ska vara flashiga och originella och i motsats till gammal tro, är färre ord inte lika med en bättre titel.

Faktum är att genom att använda ett bredare fält av ord skapas en större möjlighet att placera nyckelord eller nyckelord, vilket garanterar en bredare positionering .

Beskrivning spelar roll

Videon som ska publiceras kan vara den bästa av alla, men den beskrivningar möjliggöra ett effektivare besöksengagemang. I allmänhet väljer folk att läsa recensionen av videon innan de tittar på den, om de är intresserade kommer de omedelbart att gå med i läsningen.

På samma sätt, genom att inkludera nyckelordet flera gånger, bidrar det också till positioneringen av den audiovisuella produkten. Kraft öka reproduktioner av videor, därför är det viktigt att vara uppmärksam och ta hand om vad som skrivs i recensionen.

Interaktion med andra kreatörer

Det är mer ett hack än något annat, men det är ändå effektivt. Den består av upprätthålla interaktion med andra kanaler på YouTube som har många besök och prenumeranter. Då kan du lämna en kommentar eller ett annat meddelande med länken till en av de bästa videorna du har.

Så besökare på nämnda kanal kan vara nyfikna och gå in på din. Kom ihåg att vara måttlig med detta och till skriva något catchy sidan av länken.

Andra tips för att öka YouTube-videovisningarna

Om du utöver ovanstående punkter vill göra mer för att öka antalet videovisningar på Youtube såväl som för att generera besök, kan följande också beaktas.

Marknadsföringsstrategi

Skapandet av en strategi digital marknadsföring är nödvändigt för att uppmuntra användarnas deltagande i innehållet som ska publiceras. Detta är känt som tvärmediala .

Dela video via andra sociala nätverk (som Instagram eller Facebook), i bloggar och till och med skicka e-postmeddelanden, kommer att gå långt mot att nå målet.

Tillsammans måste man ta hänsyn till att positioneringen av det som publiceras i de olika nätverken eller deras förstärkning måste åstadkommas på ett eller annat sätt.

För det senare, använd en strategi för korrekt positionering inom länkar är det bästa alternativet att överväga.

Inläggsfrekvens

Detta råd är lite uppenbart, men en sträng det publicera kvalitetsinnehåll har ofta från bättre odds mot en som inte gör det.

Att utnyttja alla möjliga verktyg är en bra idé, så att använda smartphones för att ta bilder och spara då är det ett bra alternativ att sätta ihop en kort video.

På så sätt se till att intressera av användare och potentiella besökare stannar i kanalen. Och de kanske till och med väntar på nästa inlägg, allt är möjligt!

Relaterade Artiklar

Back to top button