Hur kan jag logga in på YouTube med eller utan min Google-e-post?

YouTube är en av sociala plattformar dem viktigare idag jämfört med detta om du vill veta hur man loggar in på YouTube med eller utan mitt Google-konto? då bör du läsa följande information.

Visst, när du loggar in på plattformen kan du komma åt olika parametrar som t.ex språkbyte på youtube och många andra relaterade specifikt till ditt konto, så det är nödvändigt att du vet hur du utför denna process.

Har du tvivel om inloggning på youtube oroa dig inte, sanningen är att det är väldigt enkelt. Genom följande artikel kommer vi att försöka lösa dina tvivel angående denna grundläggande procedur i förhållande till denna populära plattform.

Hur kan jag logga in på YouTube med eller utan min Google-e-post?

Det finns flera sätt att ansluta, men du måste först överväga vilken plattform den kommer att starta från., Eftersom det finns små skillnader med avseende på logga in i Windows och plattformar som Android.

Anslut till YouTube med Windows

Processen anslutning till plattformenWindows-formulär är ganska enkelt, i alla fall, om du har några tvivel om det, rekommenderar vi att du läser följande information där vi kommer att kommentera steg för steg om proceduren:

  1. Det första du ska göra är att komma åt plattformens officiella webbplats, du kan göra det via följande länk Youtube – Officiell hemsida .
  2. Väl där kommer alla videor som du kan spela upp att visas, i vilket fall som helst, alternativet som intresserar oss denna gång är överst och till höger på skärmen, med namnet “Access”, det tryck bara på ovan .
  3. När du har gjort ovanstående kommer inloggningsformuläret att visas på skärmen, här kan du ange två metoder för att komma in på plattformen, en med din e-post och den andra med telefonen. Skriv det som passar dig bäst och tryck “Nästa”.
  4. På nästa skärm måste du ange lösenordet som du registrerade dig med på YouTube-plattformen. När du har angett lösenordet, klicka på knappen “Nästa”.
  5. Efter föregående process, du kommer att ha loggat in framgångsrikt till YouTube-plattformen.

Efter att ha slutfört ovanstående process kommer du att kunna ladda ner filmer från youtube korrekt och utföra alla åtgärder relaterade till ditt konto på plattformen.

Vad är processen för att ansluta till YouTube med Android?

När det gäller Android är processen något annorlunda, eftersom YouTube-appen är installerad som standard på systemet. När du använder appen på rätt sätt behöver du bara uppdatera den i de allra flesta fall.

Likaså, det kommer inte att vara nödvändigt att logga in eftersom applikationen upptäcker Google-kontot för din Android-enhet. I vilket fall som helst kan du logga in med ett annat konto, det är också möjligt att komma åt konfigurationsalternativen, i alla fall är det nödvändigt att ha ett Google-konto för denna process.

I alla fall kommer tillskrivningen av ditt konto att vara nödvändig om du vill spela in videor med din mobiltelefon för att ladda upp till YouTube . Faktum är att vara på ditt konto är avgörande för många operationer som vi nämnde tidigare.

Kan du logga in utan e-post från Google?

Du har säkert undrat om du kan logga in på YouTube utan att behöva ett Google-konto. Svaret på denna fråga är nej, du kan inte logga in på ditt YouTube-konto om du inte har ett Google-konto .

Tänk på att YouTube-plattformen för flera år sedan blev Google-företagets egendom, varför kontona var det kopplade till Gmail-konton. Google försöker alltid integrera alla sina tjänster på ett så bekvämt sätt som möjligt, av denna anledning kan du bara logga in på YouTube med ditt Google-konto.

I alla fall, som du har sett tidigare, kan du också använda ditt telefonnummer, men återigen, vi påpekar, kommer det att vara detta telefonnummer som är kopplat till ditt Google-konto.

Relaterade Artiklar

Back to top button