Hur kan jag enkelt och snabbt ladda ner Twitter-videor från min Android-mobil

Idag får vi se hur jag enkelt och snabbt kan ladda ner twittervideor från min Android-mobil . Vid ett eller annat tillfälle har du säkert sett en video som du ville spara från Twitter eller spara och du visste inte om det var möjligt eller hur du skulle göra det. Som tur är är det lättare än du tror.

Antingen för att du vill dela den på andra sociala nätverk, med vänner via WhatsApp, eller helt enkelt för att du vill spara den så att du kan se den när du vill och utan att behöva en internetanslutning, det är ganska enkelt att ladda ner videor från twitter på Android .

Därefter kommer vi att se en mycket enkel handledning som inte tar dig mer än några minuter att lära dig hur man ladda ner twitter-videor från min telefon Android på ett väldigt enkelt, men framförallt snabbt sätt.

Givet att det enda som du kommer att behöva göra är hitta videon i fråga, kopiera länken och klistra helt enkelt in på en mycket användbar sida för att starta nedladdningen. verkar t – det lätt? Det är det verkligen .

Följ stegen exakt och det bör inte ta mer än några minuter. Vem som helst, oavsett kunskap om att använda en mobil enhet, kan följa denna handledning utan problem.

Hur man laddar ner videor från Twitter på Android

  • Det första vi ska göra är att söka efter meddelandet var är videon du vill ladda ner . När du har hittat den måste du klicka på pilen som pekar nedåt som visas till höger om applikationen.
  • En snabbmeny visas med olika alternativ. Men den som intresserar oss är den som ger oss möjligheten att” Kopiera Tweet-länk “. Det betyder att videolänken kommer att kopieras så att du kan klistra in den var du vill.
  • Vi kommer nu in i vår webbläsare och gå till webbplatsen TWdown.net . Denna webbplats används för ladda ner videor från twitter utan problem .
  • Så snart vi går in på webbplatsen kommer vi att se en textruta där vi kan ange länken som vi kopierade tidigare. Du kan se en liten grå bildtext som säger ” Ange videolänk… » Fortsätt att trycka på den här rutan tills alternativet Klistra in visas.
  • Klistra in länken vi kopierade från Twitter och klicka nu på knappen som säger” Att ladda ned “. Tar dig till en ny sida med några alternativ. Den mest rekommenderade är den första så att den har bästa möjliga kvalitet.
  • Du kan också konvertera video till MP3-ljud om du tycker att det är nödvändigt.

Hur man laddar ner Twitter-videor på Android

När du har klickat på ” Ladda ner “, kommer nedladdningen av videon i fråga att starta igen. Det kan ta ett tag. Det rekommenderas mer att göra det med Wi-Fi-anslutning för att spara mobildata och påskynda processen.

Förutom tid är det ganska lätt att lära sig hur man enkelt och snabbt laddar ner twittervideor från min Android-mobil . På några sekunder har du alla videor du vill ha på din mobila enhet för att dela dem på andra sociala nätverk eller applikationer som WhatsApp.

Det nedladdade videoformatet kommer att vara i MP4 vilket är universellt. Det vill säga, det accepteras av alla ansökningar och webbplatser i allmänhet. Så för detta har du inga problem. Även med Twitter, om du inte inte vill ladda ner videon kan du citera i detta sociala nätverk.

Glöm inte att vi har många twitter tips som kan hjälpa dig att avsevärt förbättra din upplevelse på detta sociala nätverk. I gengäld, om du har några tvivel om sätt att ladda ner twitter-videor på min Android-mobil, vi rekommenderar att du lämnar den lite lägre i kommentarsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button