Hur kan jag dölja mitt telefonnummer på Facebook från min mobiltelefon

Att prata om säkerheten som vi måste ha när vi går in i nätverket är väldigt viktigt, det blir inte mycket att upprepa att vi inte kan förvänta oss att en applikation tar hand om vår information. Som ansvarsfulla användare måste vi ta det första steget för att skydda vår integritet.

Och om vi pratar om det sociala nätverket Facebook den där tillåter oss att skydda vissa mycket känsliga uppgifter för oss, till exempel telefonnummer. Här ger vi dig en artikel som kommer att prata om detta problem och lära dig hur jag kan dölja mitt telefonnummer på facebook från min mobiltelefon.

Det är väldigt känsligt för oss som användare av sociala nätverk att viss information cirkulerar på nätverken utan någon kontroll. Och speciellt utan att veta vem som kan använda det på ett inte särskilt hälsosamt sätt. Men inte bara, om vi inte vill att vårt telefonnummer ska ha någon speciell så är det av säkerhetsskäl.

Det är därför man svarar på samtalet från många människor som inte vet hur man döljer denna data utan att behöva gå igenom det smärtsamma behovet av att radera kontakt . I följande handledning går vi igenom stegen för att visa dig stegen du ska ta så att du vet hur jag kan dölja mitt telefonnummer på facebook från min mobiltelefon.

Hur kan jag dölja mitt telefonnummer på Facebook från min mobiltelefon

Det du behöver göra är väldigt enkelt Dölj ditt telefonnummer på Facebook från din mobiltelefon. Och för detta måste du göra följande, från din mobiltelefon går du till Facebook-applikationen. Och utföra alla operationer för starta din session och vara på sidan av socialt nätverk.

När du är klar kommer du att placeras i den övre högra delen av enhetens skärm och du kommer att trycka på ikonen för de tre horisontella ränderna. Genom att göra detta kommer det att visa dig flera alternativ men du måste välja din profil för att komma åt den. Då kommer den att visa dig din fönster av profil och du kommer att se där flera alternativ nere.

Dessa alternativ är Information, Foton och Vänner, men du måste välja alternativet Information för att göra detta, du trycker på det. När du gör detta kommer det att visa dig ett nytt fönster och där hittar vi alternativet Kontaktinformation. Vi kommer att trycka på den och den här åtgärden tar oss till ett annat fönster, vi måste vänta några sekunder.

I kontaktinformationen kan du dölja ditt telefonnummer på Facebook

Här hittar vi flera alternativ uppdelat med block och vi söker tills vi hittar alternativet Kontaktinformation. Alternativet Redigera visas på höger sida och vi måste välja det för att ta oss till ett annat fönster. Och här hittar vi vår information och det viktigaste är vårt mobilnummer.

Till höger om vårt telefonnummer finns en liten ruta. Om vi ​​klickar på den kommer tre alternativ upp: Offentlig, Vänner och mer. i L’ alternativ Fler alternativ, du måste trycka och andra visas. Här måste du välja Endast jag genom att klicka på det här alternativet.

Genom att göra detta kan ditt telefonnummer bara ses av dig och ingen, men du kan se det när du går in Facebook. Detta är sättet att blockera eller dölja denna information för alla dina kontakter. Men om du vill att den bara ska ses av dina vänner kan du välja detta alternativ, men vi rekommenderar att du väljer Only me och på så sätt undviker framtida problem.

Som du ser är stegen att följa för att hålla din data så känslig mycket enkla, skyddade från synen av alla dina Facebook-kontakter. Vi fortsätter att erbjuda användbar kunskap till alla användare av dessa mycket använda plattformar och den här gången fick du lära dig hur jag kan dölja mitt telefonnummer på facebook från min mobiltelefon.

Relaterade Artiklar

Back to top button