Hur jag återställer mitt Facebook-konto om jag inte får verifieringskoden

För närvarande har Facebook visat sig vara en av de de viktigaste sociala nätverk som används i världen lyckas räkna minst mer än hälften av befolkningen på planeten som är associerad med den här sidan.

Oavsett om det är för att interagera med vänner, träffa människor, spela i deras spelrum eller följ de artister du brinner mest för, den här sidan har blivit vardagen för många människor runt om i världen.

Tyvärr, på grund av berömmelsen av dess användning, har många användare blivit offer för kontostöld eller modifiering av sin privata information för att förhindra deras inträde.

På samma sätt händer det också att denna grupp människor ofta tenderar att glömma sina inloggningsuppgifter, så att kontoåterställning är ett extremt nödvändigt alternativ .

Kan du återställa Facebook-kontot du glömde?

Lyckligtvis ja, för precis som andra sidor är konton i allmänhet viktiga faktorer för att tjäna pengar och utvärdera interaktioner inom webbplatsen.

Se därför till att var och en av de användare håller sitt konto och sina data aktiva är nödvändigt för den berömda skaparen av denna webbplats.

Metoder för kontoåterställning

Flera situationer kan relateras till den vanliga orsaken till att någon behöver återställa sitt Facebook-konto. På samma sätt hänförs detta till de olika alternativ eller problem som kan uppstå under hela processen.

Om det är nödvändigt att återställa lösenord e-postadressen eller numret som kontot registrerades med, har varje användare fullständig hjälp av plattformen för att komma in på sin vägg.

Därför, det räcker bara med att följa stegen som anges på sidan och därmed för att lugnt kunna återställa alla de data som behövs för att komma in i systemet.

Ett av dessa populära Facebook-alternativ är att återkontakta media som varje person använder, till exempel e-post, även om andra användare föredrar använd ett telefonnummer för att registrera dig och komma åt Facebook .

Detta görs för att verifiera att begäran görs av kontoinnehavaren för att bekvämt lösa vart och ett av deras problem och undvika att tredje part kommer in.

Vad ska du göra om du inte får verifieringskoder från Facebook?

Det nämndes tidigare att sättet som användes för att hämta uppgifterna inte var annat än användarens telefonnummer och e-postadress.

Det kan dock hända att i på grund av ogynnsamma omständigheter kan denna kod inte tas emot i tid vars problem drabbas dagligen av många användare i samhället, så Facebook var tvungen att börja arbeta för att lösa det.

Numret du var ansluten till i början av din Facebook-registrering kanske inte är samma nummer som du använder för närvarande, så du måste välja ett annat alternativ för att återställa ditt konto.

I konfigurationsmenyn finns möjlighet att ändra inställningarna för “Mobil”. för att meddela förlusten av telefonen och stänga sessionen som tidigare påbörjats, samt att eliminera användbarheten av nämnda nummer.

På så sätt blir ditt enda alternativ att använd din e-post som är kopplad till ditt konto vars meddelande kan gå direkt till “Inkorgen” eller “Spam”-mappen.

I det här e-postmeddelandet kommer du att få stegen att följa för att ändra lösenordet som tidigare använts, så att du kan återfå åtkomst till ditt Facebook-konto och fortsätta att njuta av dess plattform.

Det bör noteras att detta alternativ också kan tillämpas omvänt, det vill säga att inte kunna ta emot koden via post och besluta att använda ett nytt nummer eller en affiliate för att komma in i systemet.

För att förhindra framtida integritetsintrång kan du välja att göra det skapa ett nytt konto och exportera dina vänskapsband tidigare tillagd eller privatisera din information till tredje part som inte är direkt relaterade till ditt konto.

Relaterade Artiklar

Back to top button