Hur jag ändrar mitt Tinder-lösenord och återfår åtkomst till mitt konto

Tinder är en mycket välkänd applikation, eftersom det är en av användarnas mest favoriter när det kommer till flirta och hon låter dig inte bara flirta; så träffa människor från var som helst i världen, så att du kan få fler vänner.

Vissa av dess användare slutar använda det ett tag och när de vill ha det igen gör de det inte burk inte gå in eftersom de glömmer sitt lösenord och förlorar sin åtkomst, för att ändra ditt lösenord och återfå din åtkomst behöver du bara följa en rad enkla steg. Det bör noteras att för att utföra denna process måste du ha ett internetnätverk.

Hur ändrar jag ditt Tinder-lösenord?

Det är värt att nämna att denna applikation används i alla regioner av världen , där man kan diskutera med dessa människor och göra en korrespondens om du vill ändra lösenordet för det, erbjuder vi dig olika alternativ som hjälper dig att uppnå det utan problem.

Den första metoden är att: ändra ditt lösenord från datorn; Gå till din webbläsare, logga in på den officiella Tinder-sidan, gå sedan till din profil, tryck på uppe till vänster “Kontoinställningar” en gång här ändra eller uppdatera ditt telefonnummer, på detta sätt skulle du ändra ditt lösenord för att logga in.

Om du behöver ändra ditt lösenord mobil app du behöver bara se till att appen är nedladdad på din enhet, logga in och gå till sektionen för kontoinställningar, på så sätt ändra eller uppdatera ditt telefonnummer genom att trycka på “Telefonnummer klicka sedan på “Uppdatera mitt telefonnummer” .

Denna procedur är enkel och snabb, den bör inte ta någon tid alls. Med detta kan vi ge större säkerhet om vårt lösenord är mycket gammalt. Det är alltid en bra idé att uppdatera dessa säkerhetsåtgärder.

Hur får du åtkomst till ditt konto igen?

Du kan förlora åtkomsten till denna applikation av olika anledningar, vi kommer att erbjuda dig olika lösningar för ditt fall. För att återställa Tinder-kontot via din dator du behöver bara hitta sidan, klicka på “Logga in”, ett fönster kommer att dyka upp här, som erbjuder två alternativ “Logga in med din telefon”, om ditt mobilnummer är aktivt, länkat till ditt konto, välj det här alternativet, skriv in din nummer och verifiera det med koden du får via SMS.

Det andra alternativet som visas är “Anslut till Facebook” genom att välja detta alternativ kommer applikationen att dirigera dig till Facebook-sidan, vi trycker bara på giltigheten för åtkomstbehörigheten. På samma sätt, för att göra det från din mobiltelefon, behöver du bara ladda ner applikationen och välja ett av alternativen som nämns ovan.

Om du vill återfå din åtkomst till applikationen måste du gå till rutan för detta ändamål, du måste söka “Startlösning”, följt av det måste du ange en adress som du kan skriva in för att få åtkomst igen.

Genom att göra detta kommer du att kunna ändra både användarnamn och lösenord. Applikationen kan behöva ett annat sätt att Bekräfta din identitet, vid registrering var du tvungen att välja andra säkerhetsmetoder, om du kommer ihåg kommer du inte ha några större problem.

Rekommendationer för att återställa eller ändra ditt Tinder-konto

Det är verkligen användbart och bra att hela tiden byta sina lösenord på Tinder, du måste ha ett stort ansvar, då denna applikation består av dela dina uppgifter med andra människor, försök att skriva ner dina lösenord för att få tillgång till denna viktiga information.

Precis som du kan ändra ditt lösenord, låter den här applikationen dig också ändra ditt användarnamn det bör också nämnas att om du har raderade ditt konto permanent du kommer bli kan inte få tillbaka det oavsett vad du försöker, kommer du inte att kunna; den enda lösningen är att öppna ett nytt konto.

Om du fortfarande har problem med att komma åt ditt konto eller har några frågor kan du kontakta officiellt tinder-stöd gå till supportwebbadressen (https://www.help.tinder.com/hc/es-es/requests/new).

En sida visas där du klickar på den tomma rutan där det står “Hur kan vi hjälpa dig?” välj “Problem med att logga in” och välj sedan “Jag kan inte verifiera min e-postadress eller mitt telefonnummer” fyll i formuläret, klicka på “Skicka” och vänta på svaret Tinder kommer att ge dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button