Hur installerar man CyberGhost på Amazon Fire TV?

CyberGhost är en av de för få leverantörerna för att ha utvecklat en dedikerad app för Amazons lilla Fire TV-box. Komplett och effektivt låter det dig dra nytta av alla funktioner i VPN, oavsett om det är för att kringgå de geografiska blocken av streaming eller TV-tjänster, göra säkra transaktioner, ändra din IP-adress, etc.

CyberGhost VPN

Se erbjudandet

Läs meddelandet


9

CyberGhost VPN

  • Smidigt GUI
  • Prestanda och valuta för pengarna
  • Servrar optimerade för streaming och P2P

CyberGhost packar alla egenskaper du kan förvänta dig av en konsument-VPN, både när det gäller prestanda, säkerhet och funktionalitet. Dess moderna och intuitiva grafiska gränssnitt gör det till en av de mest trevliga VPN-tjänsterna att använda dagligen. Integrationen av WireGuard på alla plattformar gör att den kan säkerställa utmärkt prestanda samtidigt som den förblir en av de bästa VPN:erna för åtkomst till geoblockerat innehåll.

CyberGhost innehåller alla de egenskaper du kan förvänta dig av en konsument-VPN, både när det gäller prestanda, säkerhet och funktioner. Dess moderna och intuitiva grafiska gränssnitt gör det till en av de mest trevliga VPN-tjänsterna att använda dagligen. Integrationen av WireGuard på alla plattformar gör att den kan säkerställa utmärkt prestanda samtidigt som den förblir en av de bästa VPN:erna för åtkomst till geoblockerat innehåll.

Med sina servrar specifikt optimerade för streaming och TV-plattformar är den rumänska VPN-en särskilt intressant att använda på en TV-box. Leverantören sticker ut från många av sina konkurrenter genom att erbjuda en dedikerad applikation som heter “Android CyberGhostVPN” som är kompatibel med Amazon Fire TV-boxar (OS 4.6) och Fire Stick (andra generationen eller senare). Förutom ett suveränt gränssnitt har den fördelen att den är optimerad för användning med TV-boxens fjärrkontroll. Kunglig komfort för att streama geoblockerat innehåll på den stora skärmen.

Installera VPN-appen på Amazon Fire TV/Stick

För att hämta applikationen, gå till Amazon-butiken på FireTV/Stick-gränssnittet och skriv: “CyberGhost VPN”. Klicka sedan på “Ladda ner” för att hämta applikationen. När installationen är klar, starta applikationen och validera auktoriseringsförfrågningarna genom att klicka på “Acceptera”. I nästa fönster genererar applikationen en PIN-kod som måste valideras genom att klicka på “Öppna en vanlig anslutning”.

Cyberghost 2022

Ange sedan dina CyberGhost-uppgifter (e-postadress och lösenord) för att ansluta till ditt konto. Välj “Ok” på skärmen som visas för att tillåta tjänsten att kryptera internettrafik. Den dedikerade applikationen fungerar på samma sätt som skrivbordsklienten genom att ersätta den ursprungliga IP-adressen med den för en av dess servrar och genom att kryptera all kommunikation som går genom den senare.

Cyberghost 2022

Konfigurera tjänsten på TV-boxen

Med några mindre detaljer är gränssnittet för Amazon Fire TV-appen nästan identiskt med det för mobila eller stationära klienter. Liksom den senare är den särskilt enkel och intuitiv. Det är möjligt att ansluta till den snabbaste servern genom att klicka på den centrala gula knappen eller för att välja önskad plats med den lilla pilen till vänster om fältet “Anslut till”.

Det är möjligt att välja antingen den plats du väljer via fliken “Land”, eller att välja en optimerad server genom att klicka på “Streaming”. Klicka på stjärnikonen för att spara dina favoritservrar i listan “Favoriter”.

Cyberghost 2022

Parametrarna är tillgängliga via ikonen i form av ett litet kugghjul längst upp till höger på skärmen. Detta ger tillgång till olika inställningar som Wi-Fi-skydd, annonsblockerare, skydd mot skadlig programvara eller delad tunnling. CyberGhost VPN-applikationen för Amazons Fire TV- och Stick-boxar är ett stort mervärde för att kunna avblockera streamingtjänster som Netflix US, Amazon Prime US, eller till och med Dysney + US på den stora skärmen.

Relaterade Artiklar

Back to top button