Hur installerar jag Curlew Media Converter för Ubuntu? – Snabbt och enkelt

Ubuntu Linux är ett av de bästa programmen idag, eftersom denna terminal har ett oändligt antal funktioner vid inmatning av kommandon, ger den mycket mer värde till Linux. Det är därför dagens möte är till för att du ska lära dig hur du gör installera Curlew mediakonverteraren för Ubuntu.

Ge dig ut på denna resa för att lära dig hur du effektivt använder ditt Linux-operativsystem, från visa aktiva processer i Ubuntu och deras borttagning till allt som har med denna handledning att göra.

Att bara hålla sig till Windows är för gammaldags och begränsande. Om du är en utvecklare av programvara eller bara ett fan av att prova nya saker, du har kommit till din handledning.

Vad är krullen? Och vad är dess egenskaper?

Innan bekanta dig med installation av Curlew, multimediakonverteraren för Ubuntu du behöver veta lite mer om vad det är, så att du inte blir förvirrad senare.

Ubuntu låter dig installera paket eller program från din terminal vilket ger ett mer tillgängligt sätt att skaffa olika typer av programvara och applikationer, som krävs i den här självstudien.

I grund och botten är det ett mediakonverteringsprogram som använder ffmpeg på videor och ljud. Bland dess huvudfunktioner är:

Den första och en av de viktigaste sakerna är att den väger nästan ingenting eftersom dess paketstorlek är liten och den har få beroenden i biblioteket.

Det är också kompatibelt med de flesta aktuella format, så ett projekt kan sparas i hundratals olika format som: MP4 och dess variationer MP4HD , MP4SD , MP4 men med widescreen- och helskärmsskärmar hanterar den i sin tur mer komplexa format som AVI, 3GP, XDIV, bland andra.

han förstå också specifika format för telefoner och andra enheter som LG Chocolate, PS3, NOKIA N810, Android, iPhone, bland andra.

Inte bara formaten är ett plus utan också dess gränssnitt är mycket lätt att använda med funktioner som låter dig se framstegsvärdet, varaktigheten och den ungefärliga storleken på en fil. han tillåta också av undertitrera videor och konvertera en specifik del av filen och inte hela den.

Som om det inte vore nog ger det dig till och med en förhandsvisning av filen i fråga, så att installera Curlew mediakonverteraren för Ubuntu är en av de bästa sakerna du kan göra för att förbättra ditt liv.

Installera Curlew Media Converter för Ubuntu

Nu, om vad hände med dig, hur installerar jag detta fantastiska verktyg? Tja, eftersom Linux är gratisprogram behöver du bara använda Ubuntu-terminalen för att installera det ordentligt.

Kom också ihåg att du kan dela vilken specifik media eller annan fil som helst via ansluta Ubuntu till ett Windows-nätverk med en korsad kabel för att kunna dra nytta av båda operativsystemen.

Det första du ska göra är uppenbarligen att öppna terminalen, för detta använd kombinationen CTRL + ALT + T, när pressarna öppnas automatiskt och låter dig skriva det kommando du vill, lägg sudo add-apt-repository ppa:noobslab/apps && sudo apt update && sudo apt install curlew.

Tryck sedan på Enter för att bekräfta och installationen bör börja. För att avinstallera det om du inte gillar eller behöver det längre, är det nästan samma sak, öppna terminalen igen och sätt sudo apt remove curlew för att ta bort programmet sedan sudo add-apt-repository -R ppa:noobslab/apps för att ta bort arkivet.

Med den senare är allt klart, du vet redan hur installera curlew media converter för ubuntu när du vill och avinstallera det på samma sätt (ingen process bör ta längre tid än 5 minuter).

Så fortsätt och prova detta underbara verktyg som bara har fördelar att erbjuda. Förutom det faktum att efter att ha återvänt från resten som den hade för några år sedan, slutar inte skaparen att uppdatera den med nya funktioner som anpassar sig bättre till var och en av användarna.

Så om ditt mål är att bli en bra videoredigerare, eller om du bara vill visa onlineinnehåll på ett sätt som passar dig, detta är det perfekta verktyget för dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button