Hur hittar jag borttappade Airpods med hjälp av Find My-appen?

AirPods © © Unsplash / Akhil Yerabati

Det är äntligen officiellt: AirPods-ägare kan nu använda appen Hitta min för att hitta sina lyssnare
vid förlust.

Detta var en funktion som tillkännagavs och förväntades med lanseringen av iOS 15, men som till slut saknades när Apples operativsystem släpptes i mitten av september.

En teknik som liknar AirTag

Funktionen är nu verkligen tillgänglig tack vare en uppdatering. Upptäckt av en Twitter-användare som var snabb med att lägga upp skärmdumpar på det sociala nätverket, den här är kompatibel med AirPods Pro och AirPods Max.

Apple använder en teknik som liknar den som utnyttjas av AirTag, dess senaste gadget som låter huvudena i luften hitta sina föremål. Om du inte kan hitta en av dina hörlurar är allt du behöver göra nu att gå till applikationen Locate, som kommer att indikera var de är. Uppdateringen innehåller också ett “förlorat” läge för att länka deras namn och telefonnummer till AirPods: om någon plockar upp dem och ansluter dem till en iOS-enhet kommer denna information att visas.

För att utföra uppdateringen, placera helt enkelt dina hörlurar i fodralet och placera dem nära en iPhone eller iPad, det ska då göras automatiskt.

Källor: 9to5Mac
, GSM Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button