Hur hanterar och säkrar du ditt TikTok-konto?

Tiktok tutorial tips logotypikon

Det är allt, du har registrerat dig på Tick ​​tack och du är nu en del av den stora och vackra lip-sync-familjen? Grattis! Men har du konfigurerat ditt konto ordentligt och framför allt har du säkrat det väl? Om du vill använda detta sociala nätverk med tillförsikt, här är några handledningar som kommer att vara mycket användbara för dig.

Sociala nätverksplattformen TikTok är känd för sina korta och underhållande videor. De senaste åren har den lyckats klättra in i den mycket slutna kretsen av de mest nedladdade applikationerna på iOS och Android och lockar fler och fler människor varje dag. Är du den stolta ägaren av ett TikTok-konto? Läs sedan den här guiden: du vet allt du behöver veta om att hantera och säkra ditt konto. Den här artikeln hjälper dig att komma igång med applikationen. Profilanpassning, dubbel autentisering, föräldraläge… Lär dig nu hur du hanterar det här verktyget som en expert.

Komma igång med TikTok: hur hanterar du din profil korrekt?

Visste du att namnet TikTok kommer från uttrycket “varje sekund räknas”? Applikationen påminner om ljudet av en klocka och sätter tiden i centrum för sina bekymmer. Och det videoinnehåll som finns tillgängligt där varar mellan 15 och 60 sekunder. Det är bra, det är också den tid det kommer att ta dig att registrera dig på den här sociala plattformen. Så slösa inte mer tid och läs vår handledning “Hur man skapar ett TikTok-konto” nu. Du behöver ett telefonnummer eller e-post. Men tänk på att det även går att registrera sig med ett konto på de sociala nätverken Facebook eller Twitter.

Är ditt konto skapat? Allt i sinom tid ! Nu är det dags att förfina din profil för att göra den oemotståndlig för dina framtida prenumeranter. Efter att ha listat dina intressen, lägg till en fin profilbild och skriv en kort biografi. Vår handledning “Hur ändrar du din profilbild på TikTok? kommer att berätta allt du behöver veta för att skapa en vacker avatar. Men om du verkligen vill sticka ut kan vi inte rekommendera tillräckligt för att ta reda på hur man lägger upp en profilvideo på TikTok. På goda villkor…

Gillar du applikationen och går du dit regelbundet? Det är normalt, TikTok är känt för att vara extremt underhållande och… lite beroendeframkallande. Om du inte kan leva utan din sociala favoritplattform är det nu dags att överväga att använda den på alla dina enheter. För ja, utöver din smartphone kan du också titta på minimusikklipp på din PC eller Mac. För att göra detta, se hur du använder TikTok på en dator.

Om du valde ett användarnamn lite för snabbt och du ångrar dig får du gärna ändra det. Vår passande genomgång “Hur ändrar man ett användarnamn på TikTok?” kommer att förklara hur man gör denna förändring snabbt och utan att slita håret.

Slutligen, om tiden har gått och du inte gillar TikTok så mycket längre, lämna inte ditt konto övergivet. Om du är frestad att ta bort det kan du lära dig hur du gör det med vår handledning “Hur tar du bort ditt TikTok-konto? “. Du kommer alltså att lämna detta nätverk utan att förlora dina värdefulla videor…

Det är enkelt att säkra ditt TikTok-konto

TikTok gör sin plattform mer och säkrare, särskilt för minderåriga. Om du själv vill säkerställa säkerheten för din avkomma, vet att du kan sätta upp ett kontrollsystem som heter Family Connection. Vi berättar mer i handledningen “Hur ställer du in föräldraläge på TikTok? “.

Om du vill använda applikationen diskret är det möjligt att inte använda ett offentligt konto. Genom att följa steg-för-steg “Hur gör du din TikTok-profil privat? du kommer att konfigurera ditt konto så att du kan kontrollera vem som prenumererar på ditt innehåll. Du kommer också att kunna bestämma synligheten för dina videor eller ditt konto.

Rädd för att bli hackad en dag och se all din data i händerna på respektlösa människor? Det är hög tid att ta reda på hur du aktiverar den dubbla autentiseringsanslutningen på TikTok. Detta säkerhetsläge är baserat på en anslutning i två steg: först via lösenord, sedan genom att skicka en tillfällig säkerhetskod till din smartphone eller e-post. Det gör att du kan använda applikationen på ett säkert sätt. Verkar det lite för mycket? Få inte panik: vi förklarar också hur du inaktiverar den dubbla autentiseringsanslutningen på TikTok.

Slutligen, om du ändrar ditt telefonnummer, ta dig tid att uppdatera ditt konto. Läs handledningen “Hur ändrar du ditt telefonnummer på TikTok? hjälper dig att ändra denna information med några få klick. Du kan sedan njuta av din inte så hemliga passion för uppspelning med fullständig sinnesfrid.

Hitta alla tutorials för att bemästra alla funktioner i TikTok:

  • Vår kompletta TikTok-fil: tips, råd och handledning.
  • Hur hanterar du dina kontakter och meddelanden på TikTok?
  • Hur konfigurerar jag TikTok korrekt?
  • Hur bemästrar man alla funktioner i TikTok?
  • Hur hanterar du ditt skapar- eller företagskonto på TikTok?
Tick ​​tack

Att ladda ned

Tick ​​tack

  • Enkla interaktioner.
  • Engagerande socialt nätverk.
  • Väldigt underhållande.

TikTok är DET sociala nätverket älskat av Generation Z. Det låter alla filma sig själva till vald musik – från den stora katalogen som erbjuds – och att förbättra sina skapelser med filter och specialeffekter. Det sociala nätverket är tillgängligt från en webbläsare eller dess dedikerade Android- och iOS-applikation.

TikTok är DET sociala nätverket älskat av Generation Z. Det låter alla filma sig själva till vald musik – från den stora katalogen som erbjuds – och att förbättra sina skapelser med filter och specialeffekter. Det sociala nätverket är tillgängligt från en webbläsare eller dess dedikerade Android- och iOS-applikation.

Relaterade Artiklar

Back to top button