Hur går jag in på eller loggar in på Snapchat på spanska? – Väldigt lätt

Snapchat, det sociala nätverket vuxna förstår inte. Hur man går in och loggar in på Snapchat på spanska. Vi guidar dig steg för steg hur du går tillväga. Du kommer att börja njuta av nyheterna i dess filter och till skapa effekter som du kan använda på dina foton och videor.

Vi ska kort förklara hur man registrerar sig genom att skapa ett konto på detta nätverk och ansluter dig smidigt. Vi förser dig med information som du bör tänka på innan du använder den här applikationen.

Vad är Snapchat?

Denna applikation fungerar som en instant messenger, du kan lägga till vänner och skicka meddelanden i form av videor eller foton, som anger hur lång tid mottagaren måste se dem innan de raderas automatiskt. Det anses också vara ett socialt nätverk.

Installera helst Snapchat på din mobila enhet. Om du lyckades skapa ett konto från din dator, kom ihåg att du bara kommer att kunna njuta av applikationen om den är installerad på din mobil. När du välj ett starkt lösenord kom ihåg att det är svårt att gissa, men lätt att komma ihåg.

Hur registrerar man sig på spanska Snapchat?

När du går in i applikationen, om du vill starta din session på Snapchat som är in spanska, vi råder dig att gå till inställningar (det är i den övre högra delen av skärmen med kugghjulslogotypen). Väl inne scrollar du ner och klickar vidare Stöd . I elementet nedan ser du Språk tryck på den och välj spanska .

Om du har en IOS-enhet, öppna App Store, sök efter Snapchat och installera den. Om du har Android, öppna Spela butik och följ proceduren ovan. När det är installerat, tryck på Snapchat-ikonen, kom ihåg det när du registrerar dig kommer den att samla in dina personuppgifter, tryck på “inspelningsknappen” och följ dessa enkla steg:

  • På skärmen kommer de att fråga efter din personliga information. Ange ditt för- och efternamn och tryck på “registrera och acceptera”.
  • Den kommer då att be dig ange ditt födelsedatum och tryck sedan på Fortsätta . Kom ihåg att om åldern är under 13 år, du kommer inte att kunna fortsätta processen.
  • I nästa fönster kommer applikationen att ange användarnamnet som kommer att tilldelas ditt konto, eller klicka på “ändra mitt användarnamn”, för att säkerställa att det är tillgängligt på Snapchat.
  • På nästa skärm kommer du att skapa ditt lösenord. Detta har minst 8 tecken. För att förstärka säkerhetsnivån rekommenderas att den innehåller 10 tecken. Klicka på “fortsätt”.
  • Sedan ber de dig att inkludera din e-post och “fortsätt”.
  • Det är viktigt att du anger ditt telefonnummer, så att du kan få ett sms med en kod, så att plattformen kan identifiera din identitet och klicka på “fortsätt”.
  • Det ger dig möjlighet att söka och inkludera vänner i din kontaktlista.
  • Appen ger dig möjlighet att lägga till vänner som föreslagits av detta nätverk, men du kan också hoppa över det här steget.

Hur loggar man in på Snapchat?

Du öppnar din snapchat app och i startmenyn, klicka på “anslut”, markerat i rött. Ange användarnamnet eller e-postadressen du angav när du skapade registreringen, sedan ditt lösenord och logga in.

Vid det här laget kommer du redan att vara inloggad på Snapchat på din enhet. Upptäck och utforska alla fördelar med denna app åt dig ha kul och ha det bra, även i ladda upp berättelser, videor och foton från dina vänner .

Med tanke på framväxten av sociala medier och dess snabba tillväxt vill ingen förbli unken, så vi försöker gå över till nya kommunikationsformer för att stanna kvar i kontakt med vänner på ett roligt och underhållande sätt.

Vi hoppas att denna information och dess instruktioner för åtkomst till plattformen hjälper dig att få ut det mesta av denna applikation. Du kan lämna dina kommentarer för att veta din upplevelse av nätverket.

Relaterade Artiklar

Back to top button