Hur förbättrar jag Twitch-streamingchatt på min Android-mobil?

Twitch-plattformen erbjuder en av de streamingtjänster som har flest användare i världen. Av denna anledning letar människor ständigt efter sätt att förbättra och anpassa vissa delar av sina tjänster, både i desktopversionen och i Android- och iOS-applikationen. Ett exempel på detta är hur man förbättrar streamingchatt Rycka till på Android.

Twitch är en streamingtjänst för videospel. Dess användare är mycket krävande med hur snabbt de kan se objekt. Av denna anledning är det vanligt att se av utvecklare av alternativa appar som erbjuder prestandaförbättringar, appchatt, bland andra faktorer av intresse för användarna.

Slutligen, genom att hantera applikationen perfekt, kan du till och med tjäna pengar på Twitch-strömmar och tjäna pengar genom att vara en affiliate helt enkelt genom skapa ett Twitch-konto för att streama och spela in videospel.

Twitch på Android

Liksom alla fantastiska streaming- eller videotjänster har den en Android-app som gör det mycket enkelt för användare att se användaröverföringar från var som helst med en stabil internetuppkoppling.

Likaså låter appen dig livestreama från telefonen, köpa bitar, som är plattformens officiella valuta. Du kan också prenumerera på prenumerationer och titta på Twitch Stream-chatt.

Twitch-appen på Android har fått mycket beröm av användare för dess prestanda och funktionalitet. Detta betyder dock inte att det inte finns några externa förbättringar som kan tillämpas på den, eller delar av dess konfiguration som skulle få den att fungera bättre. I Google Play Butik finns appar som syftar till att förbättra användarupplevelsen med applikationen även tillåta streama på Twitch från mobiltelefon.

Förbättra Twitch-streamingchatt på Android

Twitch Android-appen innehåller element som inte är chattpositiva. Till exempel, när skärmen växlar till Android-appen, han kopplar bort chatten och startar om den och förlorar därmed alla meddelanden.

Dessutom har många användare klagat på att de inte kan se uttryckssymboler i Android-appen och bristen på tillägg och anpassningar som tilltalar Twitch-publiken så mycket.

Chatta för Twitch

Denna app fungerar oberoende av den officiella Twitch Android-appen. Det erbjuder förbättringar av Twitch-streamingchatt på Android som:

  • Chattar förblir ihållande, så att avsluta och återgå till appen betyder inte att du förlorar chatten eller meddelanden, vilket gör att du kan läsa vid ett annat tillfälle . Chatthistoriken förblir intakt tills användaren kommer tillbaka.
  • Du kan lägga till flera kanaler och hålla kontakten samtidigt. Tillåter också att kunna byta mellan dessa utan att förlora positionen i någon chatt.
  • Den integrerar Twitch, BTTV och FFZ gester som endast var tillgängliga för skrivbordsversionen. Tillåter dess användning även i mobilapplikationer och löser användarklagomål när de inte kan se uttryckssymboler.
  • Introducerar nattläge, speciellt för att vila ögonen och minska trötthet när du använder appen på natten eller i mörka utrymmen. han tillåta även anpassning med ett urval av olika teman så att användaren kan modifiera dem efter eget tycke.

Från den här appen kan du anpassa Twitch-chatt och göra den mycket bättre. Det löser också användarförfrågningar och problem med den officiella Android-appens Twitch-streamingchatt.

Chat för Twitch fungerar inte bara som en chatt. Du kan också se live och tidigare sändningar, ta emot meddelanden och den har möjlighet till en popup-spelare som låter dig utföra andra uppgifter utan att lämna strömmen.

För att få dessa förbättringar behöver du bara installera appen Chatta för Twitch och logga in med ett Twitch-konto så får du alla fördelar med denna app på din mobil.

Det bör noteras att detta inte är den enda applikationen som förbättrar chatten i Twitch-applikationen på Android, men den klassificeras som bästa och mest kompletta för närvarande.

Relaterade Artiklar

Back to top button