Hur följer jag DC FanDome som kommer att hållas online imorgon?

DC Fandom © DC Comics

Lördagen den 16 oktober från 19:00 kommer återigen DC FanDome att äga rum. Så här följer du detta virtuella evenemang som bör laddas med tillkännagivanden och trailers kring framtida filmer, serier och videospel inspirerade av DC Comics.

Vi kommer att följa evenemanget och ge dig en sammanfattning, men om du vill vara med live kommer den att finnas tillgänglig för gratis streaming.

DC FanDome: Vad du behöver veta

Om du gillar DC Comics-produktioner, på papper och särskilt på skärmar (filmer, serier och videospel), kanske du vill boka din lördagskväll. Faktum är att den 16 oktober från 19.00 till 23.00 kommer att äga rum online DC FanDome, ett virtuellt evenemang som består av tillkännagivanden, trailers och olika bonusar för fans.

För att följa detta live behöver du bara gå till dcfandome.com, medan undertexter på 12 språk (inklusive franska) kommer att erbjudas.

Det råder ingen tvekan om att det borde vara en fråga i synnerhet om framtida serier (som t.ex Fredsmästarespin-off av Självmordsgruppen
) och nya säsonger för program som Stålmannen och Lois
, stjärn tjej och Titaner.

På filmsidan, förhandsvisningar av Blixten, svart adam, Batman, Aquaman och det förlorade riket eller Shazam! : Fury of the Gods borde också finnas där.

Till sist, Gotham Knights och Suicide Squad: Kill the Justice League kunde mycket väl ge nyheter på framsidan av videospelet.

DC Fandom © DC Comics

Relaterade Artiklar

Back to top button