Hur fixar man kodfel på Honda Accord Radio?

Du kan återställa systemet genom att koppla bort den svarta negativa batterikabeln under huven i 1 till 3 minuter om radion visar ett felmeddelande (ERR). LETTA EFTER ORDET “KOD” på radion så snart du slår på den igen. Den femsiffriga radiokoden kan matas in här. Det rekommenderas att radion slås på igen.

Hur återställer jag min Honda Accord Radio?

Nästa steg är att ange din Honda Accord-radiokod med förinställningsknapparna för radion. Med andra ord, om din Honda Accord-ljudsystemkod är “33351” skulle du trycka på “3” tre gånger, “5” en gång och “1” en gång. Din bils ljudsystem kommer att låsas upp och återställas när du gör detta.

Hur får jag min Honda-radiokod?

Webbplatsen för Honda Radio-NAVICode kan hittas genom att ange ditt VIN-nummer, din information, radions serienummer och om ditt fordon har två enheter (vilket betyder NAVI eller inte). Hondas radiokod kommer att visas när du klickar på SUBMIT.

Hur låser jag upp min Honda Accord Radio utan koden?

Radion återställs automatiskt och börjar fungera korrekt efter att du håller strömknappen intryckt i 2 sekunder.

Hur återställer jag min bilradiokod?

Den första och andra siffran i koden kan ställas in genom att trycka på knappen “Timmar” (eller högerpilen). När den fyrsiffriga koden visas korrekt, tryck på knappen. Genom att trycka på “Läge”-knappen kan du låsa in koden du har ställt in. Genom att trycka på “Source” eller “Power”-knapparna kan du återställa stereodäcket.

Varför säger min Honda Accord Radio kod?

När du byter ut batteriet kommer din Honda att be om en radiokod som orsak nummer ett. Du kommer att bli ombedd att ange koden varje gång batteriet kopplas bort eller helt dött.

Hur anger jag min Honda-radiokod?

Din Civics förinställda radioknappar låter dig ange koden. Med andra ord, om din Honda Civic radiokod är “44771”, skulle du trycka på “4” två gånger, “7” två gånger och “1” en gång. Dina Honda Civic radiofunktioner bör vara tillgängliga direkt när du anger koden.

Hur återställer jag min Honda-radio utan koden?

Du kan stänga av radion och koppla bort den svarta kabeln från batteriet i en till tre minuter om den visar ERR istället för CODE. Genom att göra detta steg kommer systemet att återställas.

Hur låser jag upp min Honda-radio?

När radion är på, tryck på förinställningsknapparna 1 och 6 samtidigt. Det kommer att visas ett 10-siffrigt serienummer på radion. Serienummer finns på Hondas radioenhet som tillverkades 2001 eller äldre. För att se koden måste radioenheten tas bort.

Varför säger min radio kod?

Du bör fortfarande höra radion säga “KODE” – det betyder helt enkelt att säkerhetssystemet har aktiverats eftersom ditt batteri har tagit slut.

Hur låser jag upp min bilradio utan koden?

 • För att göra detta måste tändningen vridas till ON-läget.
 • Kontrollera om din radio visar en kod eller LOC genom att slå på den. Om den inte gör det, stäng av den.
 • Efter att ha hållit ned ljudströmknappen och SEEK-knappen i cirka 50-60 minuter, startar radion utan att ange koden.
 • Hur låser du upp en Honda-radio med serienumret?

  Den övre halvan av SEEK/SKIP- och CH/DISC-stängerna ska hållas på plats och PWR/VOL-ratten ska släppas. Det finns två skärmar på denna display. På den första skärmen ser du ett U och de fyra första siffrorna i serienumret (till exempel U2200).

  Vad gör du om du inte har en radiokod?

  Om du inte hittar radiosäkerhetskoden på tillverkarens hemsida kan du söka efter den hos återförsäljaren där bilen såldes eller hos någon återförsäljare av biltillverkaren.

  Kan jag få radiokod från Vin-nummer?

  För att få radiokoden måste en person ringa återförsäljaren med serienumret på radion och fordonets identifieringsnummer (VIN) för fordonet. Vi har inte denna kod på ett kort som medföljer originalköpet av fordonet.

  Hur låser jag upp min radiokod?

 • Hitta radiokoden i din bruksanvisning. Användarmanualen ger dig den bästa uppfattningen var du kan hitta den.
 • Du hittar tillverkarens hemsida här…
 • Du kan besöka din lokala återförsäljare…
 • Kom i kontakt med ett lokalt installationscenter för billjud.
 • Varför säger min bilradio åt mig att ange en kod?

  Nyare fordon är mindre benägna att ha radiokoder (alias för att avskräcka tjuvar från att klämma ljudsystemet i en bil, installerades stöld- eller säkerhetskoder. Dessa speciella stereoapparater går in i låst läge när de kopplas bort från strömkällan, och de kan inte användas förrän rätt kod har angetts.

  Hur får jag ut min radio ur stöldskyddsläget?

 • Tändningen bör ställas in med en originalnyckel (inte en kopierad).
 • Nyckeln ska nu vara i läge “På”.
 • Lampan för stöldsystemet slocknar efter 10 minuter om nyckeln lämnas i detta läge.
 • Efter att ha vänt nyckeln, lämna den där i fem sekunder i “Av”-läget.
 • Relaterade Artiklar

  Back to top button