Hur fixar man en Bosch E-15-felkod?

Vatten har upptäckts i diskmaskinens bas av en E15 felkod. Ditt läckageskyddssystem har aktiverats. Finns det något jag kan göra för att fixa E15-felkoden på min diskmaskin? Om du behöver hjälp, ring Bosch kundtjänst på 1-800-944-2904.

Hur fixar jag mitt E15-fel på min Bosch diskmaskin?

luta enheten och sedan torka den efter att ha tömt vattnet från brickan. Den genomsnittliga tid det tar för marken att torka ut är en dag. Felet E15 försvinner efter sådan manipulation, och enheten fortsätter att fungera normalt.

Vad orsakar E15-fel på Bosch diskmaskin?

Det finns vatten instängt i den nedre basen av en Bosch-diskmaskin, vilket är orsaken till E15-felkoden. En läcka i sumpbassängen, vattentanken eller slangen är den vanligaste orsaken. Det är möjligt att läckan orsakas av en trasig fixtur i värsta fall.

Hur rensar du en Bosch-felkod?

Om du fortsätter att felsöka och reparera din dator kan du fortfarande se felkoden i kontrollpanelen. Håll startknappen intryckt i tre sekunder för att återställa den. När displayen blir tom kommer den att slås på igen.

Hur återställer du koden på en Bosch diskmaskin?

Tryck på Start-knappen i 3 sekunder för att återställa en Bosch diskmaskin. Du kan också se knappen “Återställ” på startknappen, eller till och med “Återställ 3 sekunder”. Det rensar inställningarna och låter dig börja använda diskmaskinen igen efter att ett problem som en frusen display har lösts.

Vad betyder E15-fel på Bosch diskmaskin?

Det finns en möjlighet att det finns en vattenläcka om felkoden E15 visas på apparatens display. Om du ser något läckage runt diskmaskinens bas eller slangarna kan det bero på veck eller skador, vilket kan vara orsaken till denna apparats beteende.

Hur rensar du en diskmaskins felkod?

Det är ibland möjligt att lösa ett problem genom att koppla från diskmaskinens ström i 30 sekunder.

Hur blir jag av med E15-felet på min Bosch diskmaskin?

Felkoden e15 utlöses som ett resultat. Det är möjligt att tillfälligt tippa det uppsamlade vattnet ur diskmaskinen. Flottören bör också återställas. Mikrobrytarskyddet i plast måste dock tas bort.

Hur återställer jag felkoden på min Bosch diskmaskin?

Tryck och håll in startknappen i cirka tre till fem sekunder för att återställa den moderna Bosch-diskmaskinen. Det är möjligt att återställningsfunktionen på äldre Bosch-modeller kallas “avbryt” eller “tömma”. I äldre modeller krävs en specifik knapptryckningssekvens eller tangentdans.

Hur återställer du Bosch E15-felkoden?

Det tar cirka 15 minuter att dra ur nätsladden och vänta på att Bosch-diskmaskinens E15-felkod återställs. Du kan sedan välja det program du vill ha efter att ha kopplat in den igen. Du bör nu slå på Bosch-diskmaskinen i minst en timme utan att fylla på disk eller rinna vatten genom den.

Hur gör du en hård återställning på en diskmaskin?

Du kan enkelt återställa din diskmaskin. Du kan koppla ur den (eller stänga av strömmen vid strömbrytaren), vänta några minuter tills diskmaskinen har tömts (vanligtvis cirka 15 minuter) och sedan slå på den igen när den har kopplats ur. Allt som återstår är detta. Du behöver bara följa dessa steg för att återställa din dator.

Relaterade Artiklar

Back to top button