Hur fixar man 5d felkod Cabrio Washer?

Om du vill lösa problemet korrekt måste du trycka två gånger på PAUSE / AVBRYT eller en på POWER och sedan börja tvätta maskinen. Ta ut skrymmande, mjuka eller fluffiga föremål från tvättmaskinen. Den startade cykeln fortsätter efter det. Som ett resultat av svullna yllekläder bör sensorn inte längre kunna detektera 5d.

Vad betyder 5d på Cabrio Washer?

Det finns för många tvållödder som upptäckts av felkoden för Whirlpool Cabrio 5d; tvättmaskinen upptäcker för många fel. Whirlpool listar inte 5d som en felkod; istället läser folk 5d som felkod för Sd-brickan.

Hur rensar du felkoden på en Whirlpool Cabrio?

Felkoden visas på Cabrio-displayen om du trycker på PAUSE/CANCEL en gång. Du kan njuta av en lugnande kopp te medan du väntar på att koden ska dyka upp igen om den gör det igen. Du kan titta på Cabrio Diagnostics-videon för att ta reda på vilka lagrade felkoder är.

Hur fixar jag SD-fel på Whirlpool Cabrio?

En stor mängd tvättmedel användes, vilket resulterade i att lödder eller skum bildades som var för starkt. Detta problem kan lösas genom att lägga till ytterligare en sköljcykel utan att tillsätta mer tvättmedel. Det är ibland nödvändigt att lägga till en paus och ytterligare sköljcykler för att bryta upp löddret efter att detta problem har upptäckts.

Varför blinkar min bricka 5d?

En överdriven mängd tvättmedelslödder förekom under cykeln, varför denna felkod visas. Om du använder för mycket tvättmedel eller inte använder High Efficiency (HE) tvättmedel kan du uppleva detta problem. När löddret är för högt kommer brickan inte att kunna snurra ut dem.

Hur rensar du felkoden på en Whirlpool Cabrio Washer?

Skriv ner felkoden!! Om felkoden inte raderas, starta om cykeln genom att trycka på PAUSE/CANCEL en gång. Du kan njuta av en lugnande kopp te medan tvättmaskinen diagnostiseras automatiskt om den dyker upp igen. Du kan se alla Cabrio-felkoder lagrade i Cabrio Diagnostics-videon.

Vad betyder 5d bricka?

Det finns ett “skumlås”-tillstånd på den brickan, vilket indikeras av Sd (5d)-koden. Som beskrivs i den tidigare svarslänken från Celene, är detta fel detsamma. Om det finns skum i tvättmaskinen är det dags att rengöra den.

Vad betyder felkod 5d?

I 5d (eller Sd) felkoden indikerar kontrollen att tvättmedlet upptäcktes vara överfyllt under tömnings- eller centrifugeringsfaserna av cykeln. Överanvändning av tvättmedel är vanligtvis skyldig till detta. Dessutom kan vanligt tvättmedel orsaka det om du istället använder HE-tvättmedel (High Efficiency).

Hur återställer du felkoden på en Cabrio-tvätt?

Cabrio-återställningsproceduren återställer din bildskärm genom att trycka på valfri knapp på den. Genom att göra detta kommer felkoden att raderas. Tryck på PAUSE eller AVBRYT för att komma åt detta alternativ. Tryck på START när du har valt en cykel.

Hur återställer du en Whirlpool Cabrio?

 • Tvättmaskinen kommer att tömmas om du trycker på PAUSE/CANCEL två gånger.
 • Se till att du trycker på POWER.
 • Välj det tvättprogram du vill använda.
 • Välj de modifierare och alternativ du vill använda.
 • Börja med att trycka på START.
 • Varför säger min whirlpooltvätt Sd?

  I Sd-felet har tryckvakten för mycket tryck under tömnings- och centrifugeringsfasen av cykeln, vilket resulterar i för mycket lödder i tvättbaljan. Problemet kan orsakas av en felaktig dräneringspump eller en vattennivåtryckvakt om det kvarstår.

  Hur fixar jag felkod 5d?

  Det är möjligt att felkod 5d uppstår på grund av ett fel, så den måste återställas. Om du vill lösa problemet korrekt måste du trycka två gånger på PAUSE / AVBRYT eller en på POWER och sedan börja tvätta maskinen. Ta ut skrymmande, mjuka eller fluffiga föremål från tvättmaskinen. Den startade cykeln fortsätter efter det.

  Hur fixar jag felkod 5d på Maytag Washer?

  Det är erkänt att felkoder som “Sd” kan dyka upp av misstag på Maytag-produkter. Om du vill ta bort koden från skärmen och försöka använda tvättmaskinen igen, tryck på “Paus/Avbryt” två gånger eller “Power” en gång. När koden kommer tillbaka, koppla ur tvättmaskinen i 60 sekunder och försök igen innan du ringer efter hjälp.

  Hur fixar jag felkod 5d på Kenmore Washer?

  Överanvändning av tvättmedel är vanligtvis skyldig till detta. Dessutom kan vanligt tvättmedel orsaka det om du istället använder HE-tvättmedel (High Efficiency). I de flesta fall kan du köra ett avlopp/centrifug för att avsluta tvätten efter att det överflödiga löddret har avsvunnit.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button