Hur fixar jag Xbox Live Error Code 8015d02e?

Du kan lösa problemet genom att logga in på ditt Microsoft-konto på din dator och ändra ditt lösenord. Du kan verifiera din identitet genom att skicka ett sms eller e-postmeddelande till kontoägaren och ange säkerhetskoden online. Om du uppmanas, ändra ditt lösenord.

Vad betyder koden 8015d02e?

Kontot har nåtts av någon som använder statuskoden 8015D02E. Om så är fallet kan du ha blivit utestängd från ditt Microsoft-konto för ditt skydd. Alla måste falla ner.

Hur åtgärdar jag mitt Xbox Live-kontofel?

Du behöver ditt Microsoft-kontos e-postadress och lösenord för att komma åt sidan för säkerhetsinställningar. Kontrollera noga alla telefonnummer, alternativa e-postadresser och säkerhetsfrågor och svar som är kopplade till ditt Microsoft-konto för att säkerställa att du är säker. Håll dessa uppdaterade om de är inaktuella eller felaktiga.

Vad betyder 8015d002 på Xbox?

Du kan stöta på felkoden 8015d002 när du försöker logga in på Xbox Live på din Xbox 360-konsol. Om tvåstegsverifieringen är aktiverad men lösenordet inte har ställts in betyder det att verifieringen är aktiv.

Hur fixar du Xbox Live-felkod 80072ef3?

 • Den första fixen är att kontrollera om Xbox Live är nere.
 • Du kan fixa detta genom att starta om din Xbox-kontroller och router.
 • Systemcachen bör rensas för att fixa 3.
 • De korrupta sparade spelfilerna måste rensas.
 • Betala de prenumerationer som krävs.
 • Du kan göra en fabriksåterställning om du behöver fixa 6.
 • Kommentarer från användare.
 • Varför kan jag inte komma åt mitt Xbox Live-konto?

  Xbox kanske inte har fått det nya lösenordet för ditt konto, så du kan inte logga in på det efter att ha ändrat lösenordet för ditt Microsoft-konto. Du kan göra det genom att logga in på ditt konto. Microsoft. Windows. Klicka sedan på Logga in, ange e-postadressen för ditt Microsoft-konto och ange ditt nya lösenord.

  Hur åtgärdar jag fel 8015d000?

 • Om du besöker den här sidan, logga in längst upp.
 • Se till att du använder samma e-postadress och lösenord för Microsoft-kontot som du använder på din konsol för att komma åt ditt konto.
 • En prompt visas om det finns ett problem med ditt Microsoft-konto.
 • Vad betyder 0x80a4001a på Xbox?

  Du kan hitta mer information om din Xbox 360-konsol på Xbox-forum. När du ombeds ange lösenordet för ditt Microsoft-konto kommer du att se följande felkod: 0x80a4001a. Dina kontouppgifter kan ha äventyrats som ett resultat.

  Vad gör jag när min Xbox säger åtgärda detta på webben?

  Det är möjligt att du kommer att behöva uppdatera viss säkerhetsinformation. I händelse av att du inte kan avgöra vad problemet är kan du behöva kontakta supporten direkt eftersom de har tillgång till kundinformation. Du kan begära en återuppringning genom att använda denna LÄNK om det händer.

  Varför fungerar inte mitt Xbox Live-abonnemang?

  Navigera till System -> Inställningar -> System -> Konsol. Återställningskonsolen visas. Du kan återställa din konsol genom att välja Återställ och behålla dina spel och appar på skärmen Återställ konsol. Du bör kunna logga in på ditt konto normalt efter att konsolen har återställts genom att välja -> logga in på ditt konto normalt (raderingen av data kommer att ta lite tid, men det borde lösa ditt problem).

  Hur fixar du en skadad uppdatering på Xbox One?

  Håll ned Xbox-knappen * på konsolens framsida i cirka 10 sekunder. Vänta 30 sekunder efter att konsolen har stängts av innan du drar ur nätsladden. Genom att trycka på Xbox-knappen kan du slå på konsolen efter att den har anslutits. Du kan behöva installera systemuppdateringen igen efter att konsolen har startat om.

  Hur fixar jag matchningsproblemet på Xbox One?

  Om matchningen inte fungerar kan det bero på ett routerproblem. I händelse av alla andra misslyckanden kan du behöva porta vidare, som i det andra svaret. Du bör kontrollera din Xbox Live och nätverk live. Du bör kunna lösa dina problem med länken som tillhandahålls.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button