Hur fixar jag Winsock-fel i Windows 7?

Klicka på Start och skriv “kommando” i sökrutan på Windows 7 och Windows Vista. Kör som administratör kan väljas genom att högerklicka på Kommandotolken. Ange följande kommando efter varje: netsh int ip reset reset. Text. Netsh winsock-återställningen är nu aktiv. En återställning av netsh advfirewall är tillgänglig. Datorn bör startas om.

Hur fixar jag Winsock-felet?

Om du har Windows XP Service Pack 2 (SP2) installerat kan du reparera Winsock genom att skriva netsh winsock reset vid kommandotolken. Om din dator kör Windows XP SP2 kan du också köra ett nytt netsh-kommando som bygger om Winsock-nyckeln med det här kommandot.

Hur fixar jag Netsh Winsock?

Du kan köra genom att klicka på “Kör”. Kommandoraden ska markeras med ordet “cmd”. Du kan återställa Windows Winsock-återställningen genom att skriva “netsh winsock reset” på DOS-skärmen. Ange följande kommando efter att ha tryckt på “Enter”. Du kan stänga DOS-fönstret och återgå till Windows genom att skriva “exit”. Datorn bör startas om. Om problemet kvarstår, kontrollera om det har lösts.

Är det ok att återställa Winsock?

Netsh Winsock-återställning är sock-återställning säker? Du behöver inte oroa dig för att Netsh Winsock-återställning ska orsaka några problem med ditt system om du använder det. Och ja, Winsock-återställning är helt säker att använda eftersom den fixar våra nätverksanslutningsproblem på ett ögonblick.

Hur återställer jag min Winsock?

Du kan återställa ditt system genom att skriva “netsh winsock reset” och trycka på Enter på ditt tangentbord. Vänta tills kommandotolken är klar. Du kommer att se meddelandet “Windows-återställningen är klar” när den är klar. Du kan avsluta ditt arbete genom att starta om datorn.

Hur fixar jag en skadad Winsock?

TCP/IP-protokollstacken på din Windows-dator måste återställas för att åtgärda Winsock-felet. Kommandoraden kan användas för att lösa problemet, liksom nedladdning av en tredjepartsapplikation.

Vad gör en Winsock-återställning?

Windows använder netsh winsock-återställning för att fixa eventuella socket-fel som uppstår när du laddar ner en fil som är okänd för datorn, eller när du kör ett skadligt skript på den. Du kan konfigurera din dators Internetanslutning i Winsock-inställningarna.

Hur fixar jag Winsock-fel i Windows 10?

 • Du kan söka genom att högerklicka på Start-knappen.
 • Du kan söka forcmd genom att skriva det i sökfältet…
 • Du kan köra netsh winsock reset genom att skriva det i kommandotolksfönstret och trycka på Enter.
 • Datorn kommer att uppmanas att starta om för att slutföra återställningen.
 • Ska jag göra Netsh Winsock-återställning?

  Om du inte kan se några webbsidor även om din Wi-Fi-anslutning är stabil kan en återställning av Winsock vara lösningen. När du har problem med att ansluta till internet efter att ha tagit bort skadlig programvara kan en Winsock-återställning vara till hjälp. När du upplever popup-fel relaterade till ditt nätverk.

  Vad händer om jag återställer Winsock?

  Genom att återställa wsock32 DLL-filen återställer en netsh Winsock wsock32 DLL-filen till standardinställningen, vilket gör att sådan programvara kan börja ansluta till TCP/IP-trafik igen.

  Behöver jag Winsock?

  I Windows är Winsock ett program som hanterar in-/utmatningsförfrågningar för Internetapplikationer. På grund av TCP/IP och dess användning av sockets kräver UNIX-applikationer ingen Winsock-motsvarighet eftersom de är designade att köras direkt på servern.

  Vad händer när du återställer Winsock?

  Windows kommer att ångra alla Winsock Catalog-konfigurationer som har gjorts när du återställer Winsock. Program som webbläsare, e-postklienter och VPN-program kan användas för att göra ändringar.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button