Hur fixar jag Winlogon.exe-fel i Windows 7?

Windows Login kontrollerar användarbehörighet och Windows-aktivering med Winlogon, som är en del av Windows Login-delsystemet. Du måste logga in med ditt Windows-konto. Exe-filen finns i mappen C:/Windows/System32. Winlogon används ibland i andra fall. Virus, spionprogram, trojaner och maskar är alla typer av exe. Security Task Manager kan hjälpa dig.

Hur fixar jag Winlogon Exe i Windows 7?

 • Du kan skriva SFC genom att trycka på “Start” och sedan på “Kör”.
 • Om du vill installera Windows på CD, sätt in den.
 • När du startar om, tryck på “F8” omedelbart för att gå in i säkert läge.
 • Kör en fullständig genomsökning av din dator efter att du har aktiverat ditt virusskyddsprogram…
 • Din dator bör startas om normalt.
 • Hur fixar jag Werfault Exe Application Error Windows 7?

 • Genom att trycka på Win+R (Windows-tangenten och R-tangenten) kan du öppna fönstret.
 • Du kan skriva tjänster i…
 • Öppna dialogrutan Egenskaper genom att hitta Windows Error Reporting Service och klicka två gånger på den.
 • Klicka på Tillämpa och sedan OK på fliken Allmänt och ställ sedan in “Starttyp” till Inaktiverad.
 • Är Winlogon Exe säkert?

  winlogon. Windows NT Logon Application exe är en legitim processfil. Microsoft Corporation ansvarar för utvecklingen av Windows operativsystem. Winlogon är namnet på virusskriptet som används av skadlig programvara för att skapa filer. Ett exe-virus är avsett att spridas på internet och är skadligt till sin natur.

  Hur tar jag bort Winlogon Exe Virus Windows 7?

  Starta, “(Min) dator” och dubbelklicka på enhetsikonen för att öppna den. “Program Files” ska väljas, sedan ska “winlogon” väljas. ex. Genom att trycka på “Delete” kommer filen att tas bort från datorn. Låt datorn starta normalt efter att den har startat om.

  Vad är Winlogon Exe Win7?

  WinLogon. Windows NT login manager exe finns överst i fönstret. Logga ut och inloggningsprocedurer hanteras av den. OS-användare bör inte interagera med denna process. Skorpionen. Tecknet kommer att visas (klicka på den här processen, titta ner i fönstret (Security Task Manager) Egenskaper Microsoft signerad fil).

  Vad händer om du kör Winlogon Exe?

  Logga in. Ctrl+Alt+Delete hanteras av exe-processen, så när du stoppar den är din session förlorad. Datorn måste startas om för att kunna fortsätta. När du startar din PC kommer Windows att starta den här processen.

  Vad är Winlogon Service?

  Winlogon-komponenten (Windows Logon) i Microsoft Windows operativsystem ansvarar för att hantera den säkra uppmärksamhetssekvensen, ladda användarprofilen vid inloggning och eventuellt låsa datorn när en skärmsläckare körs (kräver ytterligare ett autentiseringssteg).

  Kan jag inaktivera Winlogon?

  Denna process kan inte inaktiveras. Windows är beroende av denna komponent och måste vara igång hela tiden. Den använder helt enkelt en liten mängd resurser i bakgrunden för att utföra viktiga uppgifter, så det finns ingen anledning att inaktivera den.

  Vad är Wininit Exe?

  Wininit. Det finns en exe-fil i mappen C:/Windows/System32, som är en Windows-systemfil. Wininit. Ingångar som tangentbord och mus kan spelas in och manipuleras av exe.

  Vad är Userinit Process?

  userinit. Windows inkluderar en exe-fil som en nyckelprocess. Under uppstart hanterar den de olika startsekvenserna, som att upprätta en nätverksanslutning och starta Windows-skalet. Din dator bör inte stängas av på grund av detta program, vilket är avgörande för dess stabila och säkra funktion.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button