Hur fixar jag Windows 11 Media Player-fel?

Windows Media Player-felet kan orsakas av att klicka på Start-knappen och skriva återställ system. Skapa en återställningspunkt och välj sedan Systemåterställning i rutan Systemegenskaper. Precis innan omgången med uppdateringar som verkade orsaka problemet, välj återställningspunkten.

Hur fixar jag att Windows Media Player inte öppnas?

 • Du kan köra WMP-felsökare genom att köra den inbyggda programvaran.
 • DLL-filer måste omregistreras.
 • Fix WMP Utility kan fixa din WMP.
 • Window Media Player-biblioteket måste tas bort.
 • Windows Media Player kan avinstalleras och installeras om.
 • Har Windows 11 Windows Media Player?

  Här är detaljerna du behöver veta om detta. Den nya Media Player-appen för Windows 11 är tillgänglig för Windows Insiders i Dev Channel idag, och sammanför musik- och videoinnehåll.

  Varför fungerar inte Windows Media Player?

  Att använda systemåterställning hjälper dig att avgöra om Windows Media Player slutade fungera korrekt efter de senaste uppdateringarna från Windows Update. Skriv systemåterställning efter att ha valt Start-knappen. Skapa en återställningspunkt och välj sedan Systemåterställning i rutan Systemegenskaper.

  Varför öppnas inte Windows Media Player?

  Du kan avmarkera rutan bredvid Windows mediaspelare och starta om datorn genom att utöka mediefunktionen från listan över Windows-funktioner. Du kan installera om Windows mediaspelare genom att följa stegen ovan och markera rutan bredvid Windows mediaspelare när datorn har startats om.

  Hur reparerar jag Windows Media Player?

 • Gå till Start-menyn och skriv systemåterställning.
 • Skapa en återställningspunkt och välj sedan Systemåterställning i rutan Systemegenskaper.
 • Precis innan omgången med uppdateringar som verkade orsaka problemet, välj återställningspunkten.
 • Hur återställer du Windows Media Player?

  Jag har kört felsökaren och måste nu återställa mediaspelaren till dess standardinställningar. Unload WMP – Kontrollpanelen, program och funktioner, [left-hand side] Slå på eller av Windows-funktioner, Mediafunktioner, avmarkera Windows Media Player-kryssrutan, Ja, OK, Starta om datorn.

  Hur får jag Windows Media Player 11 på Windows 10?

  Du kan aktivera den här funktionen i vissa versioner av Windows 10. Välj sedan Inställningar > Appar > Appar och funktioner > Hantera valfria funktioner > Lägg till en funktion > Windows Media Player och välj sedan Installera.

  Finns det en Windows Media Player för Windows 10?

  Windows Media Player är tillgänglig i Windows 10 också. WMP kan hittas genom att klicka på Start och skriva: media player. Alternativt kan du använda genvägen Windows Key+R för att ta fram den dolda snabbåtkomstmenyn och välja Kör från Start-knappen.

  Är Windows Media Player inbyggd i Windows operativsystem?

  I Windows Media Player 12, den senaste versionen, kan du spela musik. Från och med oktober 2021 är Windows Media Player fortfarande en komponent i Windows 10, men Groove Music (för ljud) och Microsoft Movies & TV (för video) är standardprogram för uppspelning.

  Har jag Windows Media Player?

  Om hjälpmenyn inte visas, tryck ALT + H på tangentbordet och klicka sedan på Om Windows Media Player. Obs! Om du ser meddelandet om upphovsrätt startar du Windows Media Player, klickar på Om Windows Media Player och antecknar sedan versionsnumret.

  Hur fixar jag att Windows Media Player inte svarar?

 • Starta om.
 • Prova Windows Media Player felsökare.
 • Du kan köra System File Scanner för att kontrollera dina systemfiler.
 • Windows Media Player-funktionen kan stängas av och på.
 • Windows Media Player biblioteksdatabasen måste byggas om.
 • Du kanske vill prova alternativa mediaspelare för fönster.
 • Varför har Windows Media Player slutat fungera i Windows 10?

  Om du har en omstart av en dator efter att du har installerat om Windows Media Player, skriv Funktioner i Starta sökning, klicka på Slå på eller av Windows-funktioner, under Mediafunktioner, avmarkera Windows Media Player och klicka på OK för att installera om Windows Media Player. För att installera om datorn, starta om den efter att den har startats om, kontrollera sedan WMP, OK, starta om igen.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button