Hur fixar jag Windows 10 Fel-ID 10010?

Lösning 1: Skanna systemet efter korrupta filer och fixa dem. Windows bör uppdateras som en andra lösning. Du kan återställa Windows till dess standardläge genom att göra följande.

Hur fixar jag Dcom-fel 10010?

 • Starta DCOMCNFG, Dator,>Den här datorn, och skriv sedan Sesclu för att köra.
 • Fliken Säkerhet finns till vänster.
 • Du kommer att se de anpassade åtkomstbehörigheterna registrerade efter att ha klickat på anpassade åtkomstbehörigheter, klickat på Redigera och sedan på OK.
 • Maskinen bör startas om.
 • Vad är Distributedcom Error 10010?

  I det här fallet kunde servern inte registrera sig hos DCOM inom den krävda tidsperioden. Applikationsutvecklaren bör meddelas om felet. En applikations kod kan ha orsakat ett feltillstånd.

  Vad orsakar Kernel Power 41?

  Oftast orsakas Kernel-Power 41-felet av en föråldrad eller skadad ljudkortsdrivrutin på din dator. Driver Easy är en automatisk drivrutinsuppdatering som låter dig uppdatera dina enhetsdrivrutiner utan att behöva lägga tid, tålamod eller datorvana på det.

  Hur fixar du ett Distributedcom-fel?

 • Du kan starta Run-konsolen genom att trycka på Ctrl + R efter att du har tagit bort registernycklar.
 • Du kan åtgärda detta fel genom att använda programvara från tredje part. Många Windows 10-fel kan vara svåra att lokalisera, och distributedcom 10016-felet är definitivt ett av dem.
 • Se till att du har tillräcklig behörighet.
 • Hur fixar jag Distributedcom-felet 10010 i Windows 10?

  Du bör inaktivera tredjepartstjänster och startobjekt och eliminera dem helt. Se till att programvaruleverantören uppdaterar sin programvara. Du måste starta om datorn efter att ha markerat kryssrutan “Tillåt tjänsten att interagera med skrivbordet” i RPC-tjänsten. Applikationen bör ha sina NTFS-behörigheter (DCOM) kontrollerade.

  Hur åtgärdar jag Dcom-fel?

  Du hittar DCOM-konfigurationsinställningarna under Datorer > Den här datorn. Det finns ett antal sätt på vilka DCOM används i olika tjänster. Du kan hitta tjänsten genom att högerklicka och välja Egenskaper > Säkerhet och sedan använda namnet och APPID. Du kan lägga till en lokal tjänst under Start- och aktiveringsbehörigheter genom att välja Redigera > Lägg till > Lägg till en lokal tjänst.

  Hur åtgärdar jag felkod 10010?

 • Applikationen Outbyte PC Repair kan laddas ner från följande länk: http://www.outbyte.com/en/download/
 • Applikationen bör installeras och startas.
 • Genom att klicka på knappen Skanna nu kan du upptäcka problem och avvikelser.
 • Du kan åtgärda problemet genom att klicka på Reparera alla.
 • Vad betyder Distributedcom Error?

  I de flesta fall uppstår ett DCOM-fel när ett program eller en tjänst försöker använda DCOM men inte har de nödvändiga behörigheterna för att göra det. I de flesta fall kommer DCOM-fel inte att påverka ditt system, förutom det faktum att din Event Viewer kommer att vara igensatt.

  Vad är Distributedcom Error 10016?

  I distributedcom-felet 10016 indikeras det att ett program försöker komma åt DCOM-servern utan nödvändiga behörigheter. Även efter en uppgradering är DCOM-felet fortfarande mycket vanligt. Som visas nedan kan problemet lösas genom att ta bort några nycklar från registret.

  Vad orsakar Event 41 Kernel Power?

  Windows 10 orsakar kernel power 41-felet när systemet startar om utan att helt stängas av. Detta betyder att ditt system misslyckades med att stängas av ordentligt under rutinavstängningsproceduren och istället hade något annat problem.

  Kan Ram orsaka Kernel Power 41?

  Ett kärnfel 41 orsakas vanligtvis av ett strömproblem eller av ett RAM-problem. Om din PSU-spänning fluktuerar utanför spec, bör du testa den under belastning.

  Vad betyder kärnfel?

  En felkod på en blå skärm indikerar att insidan för kärndata är ett fel. I händelse av detta fel kommer din dator vanligtvis att kompilera vissa diagnostiska data och starta om efter att ha gjort det. Ett fel på kärndatainsidan orsakas vanligtvis av ett maskinvarufel relaterat till minnesmoduler och hårddiskar.

  Vad är Kernel Pnp?

  Windows kernel-pnp-händelser tillhandahålls av Microsoft. MUI använder filtillägget MUI, som är mer känt som en Microsoft-Windows-Kernel-Pnp-Events Resources-fil. Det är en Win32 DLL-fil (körbar applikation), skapad av Microsoft för Windows operativsystem.

  Hur fixar jag Distributedcom Error 10005?

 • Det finns ingen anledning att oroa sig för detta fel.
 • Båda noderna bör ställas in på manuella SQL Server Integration Services.
 • Om du inte behöver Microsoft SQL Server 2005 Integration Services (64-bitars), kan du avinstallera det med Lägg till/ta bort program.
 • Vad är Distributedcom i Windows 10?

  I DCOM kan en dator köra program över nätverket på en annan dator som om de kördes lokalt. COM-objekt kan kommunicera över nätverket med hjälp av DCOM, en proprietär Microsoft-programkomponent.

  Hur åtgärdar jag fel i Event Viewer?

  Systemloggen kan nås genom att välja Start, Kontrollpanelen, Administrativa verktyg, Händelsevisare, från listan till vänster i fönstret. Du kan filtrera den aktuella loggen genom att högerklicka på systemmarkören. Du kommer bara att se felrapporter om du markerar rutan före Error. Klicka på OK för att bekräfta.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button