Hur fixar jag Win32-fel i Windows 7?

Lösningen på Win32-applikationsfelet är att kontrollera applikationens kompatibilitet. Du kan köra programmet i kompatibilitetsläge genom att klicka på det. Att avinstallera programvaran är ett sätt att kontrollera om den har avinstallerats. Följande steg hjälper dig att installera och uppdatera ditt antivirusprogram. Följande är inkompatibla med programvaran. Den korrupta programfilen finns i. Det finns ingen nedladdningsfil:. Ett felmeddelande visas när du avinstallerar programvaran.

Hur fixar jag Win32-felet?

 • Se till att du laddar ner filer som är kompletta och kompatibla. Om du inte kan ladda ner dem igen efter att ha kontrollerat, ta bort dem och försök igen.
 • En CD eller annan skiva används för att installera ett program.
 • Ett datorprogram som körs från datorn…
 • Ett problem med filnamnet.
 • Dålig fil.
 • Vad är ett Win32-fel?

  En Win32-felkod 32 indikerar att filen inte kan nås eftersom den används av en annan process.

  Vad betyder inte ett giltigt Win32-applikationsfel?

  Ett felmeddelande kan visas som säger “Windows kan inte användas med det här programmet”. Meddelandet kan verka förvirrande, men det betyder helt enkelt att din version av Windows inte kan köra appen eftersom den inte kan ta reda på vad som finns i filen. För att fixa detta, skaffa tillbaka filen där du laddade ner den.

  Är inte en giltig Win32 Application Virus Fix?

  Om du får “Inte ett giltigt Win32-programfel”, högerklickar du på programvaran > egenskaper > kompatibilitet > markerar Kör det här programmet i kompatibilitetsläge för > välj operativsystem > OK för att fixa det. Du bör köra antivirus- och anti-malware-program för att förhindra att virus och skadlig programvara korrumperar eller tar bort filer. Exe-tillägget kan användas för att köra program.

  Var finns Win32?

  Win32. Mappen C:/Windows/System32 innehåller exe-filen.

  Vad är ett Win32-system?

  För versioner av Windows 95 och senare är Win32 32-bitars applikationsprogrammeringsgränssnitt (API). I system-DLL:er implementerar API:t funktioner som är en del av Win16. I Win32 är kernel32 kärn-DLL.

  Hur åtgärdar jag Felet Är inte ett giltigt Win32-program?

 • Filen du laddade ner måste raderas.
 • Se till att din webbläsares temporära filcache är tom.
 • EXE-filen bör laddas ner och sparas före installationen.
 • När nedladdningen är klar dubbelklickar du på filen för att påbörja installationsprocessen.
 • Vad är en Win32-app?

  32-bitars applikationer kan utvecklas med hjälp av detta Windows Application Programming Interface (API). Äldre Windows-operativsystem som Windows 95, Windows 98, Windows NT och nyare Windows-operativsystem har stöds av denna applikation. 32-bitarsapplikationerna kan köras på datorer som använder Windows 95 eller senare.

  Vad är Win32-appen?

  32-bitars Windows-operativsystemapplikation.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button