Hur fixar jag Samsung Washer Error Code Nd?

Ta bort filtret från pumpen och rengör filtrets hölje. Filtret ska nu sättas in i pumpen. Dräneringsröret ska återinstalleras och avloppspumphuset ska anslutas till det.

Vad gör jag när min Samsung tvättmaskin säger Nd?

Inget avloppstillstånd (Nd) Avloppsslangen som kommer från baksidan av din tvättmaskin bör inte föras in mer än 6 tum i avlopps- eller stativröret i ditt hem. Om avloppsslangen förs in för långt i avloppet kan eventuellt vatten som finns kvar i tvättmaskinen sugas ut.

Vad gör att en Samsung tvättmaskin inte töms?

Det finns ett antal anledningar till att brickan inte står plant, till exempel ett blockerat avloppsrör eller klämt eller klämt avloppsrör. Du kan justera benen på din tvättmaskin efter behov och kontrollera avloppsröret för veck eller skador vid behov. Försök ta reda på varför en Samsung-tvättmaskin inte rinner ut.

Vad är Nd-kod?

När en Samsung-tvättmaskin upplever ett tillstånd utan dränering kommer den att få felkoden Nd. Efter minst 15 minuters försök har tvättmaskinen misslyckats med att tömma vattnet. Ett hinder i avloppsfiltret eller avloppsslangen, eller en felaktig dräneringspump, kan orsaka detta problem.

Hur återställer jag min Samsung tvättkod?

Dra ut dräneringsslangen och anslut den igen efter att ha öppnat avloppspumpens filterlucka. Vattnet i tvättmaskinen ska få rinna av i pannan. Ta bort filtret från pumpen och rengör filtrets hölje. Filtret ska nu sättas in i pumpen.

Hur tvingar jag min Samsung-tvätt att tömmas?

 • Tvättmaskinen bör kopplas bort från strömförsörjningen för att den ska fungera.
 • Filterlocket ska nu vara öppet.
 • Vrid nöddräneringslocket åt vänster efter att ha skruvat av det.
 • 5 Dra ut nöddräneringsslangen genom att långsamt dra ut ca 15 cm (cirka 6 tum) från locket.
 • Vattnet ska rinna ner i en skål så mycket som möjligt.
 • Vad gör du om din Samsung-tvättmaskin inte töms?

  Du kan rengöra myntfällan noggrant om brickan inte rinner av eller inte rinner ordentligt, och myntfällan har fastnat i brickan. Om avloppsslangen är vriden, böjd eller veck är det dags att inspektera den. Du bör räta ut avloppsslangen om den är böjd. Kontrollera avloppsslangen för hinder samt ta bort den.

  Vad gör att en tvättmaskin inte töms ordentligt?

  Det finns en möjlighet att avloppsslangen i din tvättmaskin är igensatt eller att pumpen är trasig. Det är också möjligt att en lockbrytare eller bälte är trasig. Det kan till och med finnas en enkel orsak till problemet, till exempel en slang som har fastnat. Det är viktigt att tömma vattnet från tvättmaskinen innan något arbete eller diagnos kan utföras.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button