Hur fixar jag Ps4-felkoden Np 36006 5?

Om du vill säkerhetskopiera data kan du använda en USB-enhet. Din lokala användare bör raderas. Skapa ett PSN-konto och skapa en ny lokal användare. Du kan starta om ditt system i felsäkert läge alternativ 6 om du fortfarande ser det här felet. Du kan prova alternativ 7 om alternativ 6 inte fungerar.

Varför fortsätter min Ps4 att logga ut mig felkod Np-36006-5?

När din PlayStation Network-trofédata har skadats kommer du att få en felkod NP-36006-5. Om du vill åtgärda felet måste du säkerhetskopiera dina sparade data och synkronisera din trofé. Det är sällsynt att du behöver ta bort ditt användarkonto eller utföra en total fabriksåterställning för att återställa ditt system.

Hur fixar du kommer att loggas ut från PS4 eftersom ett fel har uppstått?

 • Se till att du har ett PSN-konto…
 • Uppdatera din PSN-information…
 • Du måste uppdatera konsolens firmware…
 • Skapa ett konto med en annan e-postadress för att registrera dig som ny användare.
 • Du måste logga in med en annan PS4-konsol…
 • Du kan inte ändra sekretessinställningarna till ingen.
 • Hur fixar jag felkoden Np 32091 5?

  Lösningen på PS4-felet NP-32091-5 är att säkerhetskopiera sparade data med en USB-enhet eller PS+ onlinelagring. Du kan sedan ta bort användaren genom att gå till [Settings] > [Users]. Du måste skapa en ny användare och logga in igen. Försök med Trophy-synkroniseringen igen efter att ha överfört sparad data tillbaka till PS4.

  Varför fortsätter jag att få ett fel har inträffat Ps4?

  Du måste verifiera ditt PSN-konto. Användare har stött på ett felmeddelande PS4-inloggningsfel eftersom de inte verifierade sin e-postadress som användes för att ställa in sin PS4 när de försökte spela spelet. Användare som precis har köpt en spelmaskin är roten till detta problem. De öppnar spelmaskinen utan att verifiera sitt PSN-konto i all hast.

  Hur fixar jag felet Np-36006-5 på Ps4?

 • All data du behöver säkerhetskopiera bör säkerhetskopieras med en USB-enhet.
 • Din lokala användare bör raderas.
 • Skapa ett PSN-konto och skapa en ny lokal användare.
 • Du kan starta om ditt system i felsäkert läge alternativ 6 om du fortfarande ser det här felet.
 • Du kan prova alternativ 7 om alternativ 6 inte fungerar.
 • Varför fortsätter min Ps4 att logga ut mig på grund av ett fel?

  Användarna som fick PS4-inloggningsfelmeddelandet har kunnat lösa problemet genom att logga in på sitt konto på en annan PS4. Du kan behöva logga in igen på ditt PSN-konto efter att ha loggat ut från konsolen. Det bör rensas efter att felet har upptäckts.

  Varför fortsätter min Ps4 att säga att ett fel har uppstått när jag försöker logga in?

  Användare har stött på ett felmeddelande PS4-inloggningsfel eftersom de inte verifierade sin e-postadress som användes för att ställa in sin PS4 när de försökte spela spelet. Användare som precis har köpt en spelmaskin är roten till detta problem. De öppnar spelmaskinen utan att verifiera sitt PSN-konto i all hast.

  Kommer att loggas ut från Ps4 eftersom ett fel har inträffat Ce 30391 6?

  Det finns en möjlighet att din PS4:s klocka/realtidsklocka håller på att dö eller att CMOS 2032-batteriet på moderkortet är dött. Du kan testa detta genom att inaktivera/avmarkera internettid/automatisk tid och sedan stänga av datorn.

  Varför kan jag inte synkronisera mina troféer på Ps4?

  Det enda sättet att återställa ditt konto är att säkerhetskopiera dina sparade filer, sedan radera ditt PS4-konto och återskapa det efter att det har raderats.

  Kan jag ta bort spel från min trofélista?

  Listan måste vara 0 % innan du kan använda den. Du kan ta bort 0%-spelet i dina troféer på PS4 genom att välja “Radera” från alternativmenyn.

  Varför fortsätter ett fel uppstå Ps4?

  Det finns ett antal felkoder du kan stöta på när du spelar PS4-spel, och ibland visas det också som CE-36329-3. Spel eller program kraschar, vilket orsakar detta fel. Det finns i allmänhet två orsaker till detta problem: skadad data på PS4 eller systemprogramvaruproblem.

  Varför får jag ett felmeddelande när jag försöker logga in på Playstation Network?

  En IP-adress som blockeras av PSN kan vara ansvarig för meddelandet “PSN-inloggning misslyckades”. Genom att ändra DNS-inställningarna kan du avblockera IP-adressen. Du kan ändra DNS-inställningar genom att följa dessa steg. I steg 4 väljer du det Wi-Fi-nätverk du vill använda och ställer sedan in IP-adressinställningarna som automatiska.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button