Hur fixar jag Ps4-felkoden Np-31734-8?

Eftersom NP-34957-8-felet är serverbaserat finns det inget sätt att fixa det förutom att vänta och låta servrarna komma tillbaka online. Under tiden kan du kolla på Playstation Status-webbplatsen för att se vilka tjänster som körs och vilka som inte är det.

Hur fixar jag felkoden Np 35000 8?

Under PSN-underhåll kommer denna felkod att visas. Som ett resultat av detta rekommenderar Sony att du väntar tills underhållsperioden tar slut och att du kontrollerar sidan Network Service Status för att säkerställa att PSN är nere innan du vidtar ytterligare åtgärder.

Vad betyder felkod Np-34957-8 på Ps4?

En felkod NP-34957-8 verkar vara ett serverkommunikationsfel på PS4. Servern kan skicka meddelanden till användare som “Kan inte ansluta till servern för att verifiera licensen” eller “Åtkomst nekad, du har inte behörighet att komma åt e-post på den här servern.”

Hur fixar jag felet Np 31735 9 på Ps4?

På grund av åldersbegränsningen kan denna funktion inte spelas. Se till att åldern som är kopplad till ditt konto är tillräckligt gammal för att spela spelet genom att kontrollera applikationens åldersbegränsning.

Vad är Playstation Code Np-34957-8?

Ett serverkommunikationsfel orsakar flera möten med felkoden NP-34957-8 på både PlayStation 4 och 5 just nu. Det finns flera felkoder som Sony officiellt har identifierat som orsaken till problemet, varav en är den här felkoden. PSN är troligen nere för lite underhåll för tillfället.

Hur fixar jag felkoden Np 37602 8?

 • Om det finns ett problem med en av tjänsterna, kontrollera dess statussida.
 • PlayStation4-konsoler kan startas om genom att trycka på omstartsknappen.
 • Du kan länka kontot igen från Inställningar > Kontohantering > Länka till andra tjänster efter att du har kopplat bort det.
 • Vänta minst fem minuter innan du startar om din router.
 • Varför misslyckades min Psn-anslutning?

  En IP-adress som blockeras av PSN kan vara ansvarig för meddelandet “PSN-inloggning misslyckades”. Genom att ändra DNS-inställningarna kan du avblockera IP-adressen. Du kan ändra DNS-inställningar genom att följa dessa steg. I steg 4 väljer du det Wi-Fi-nätverk du vill använda och ställer sedan in IP-adressinställningarna som automatiska.

  Hur kringgår du åldersbegränsningen på Ps4?

 • För att ställa in kontrollern, välj “Inställningar”.
 • “Föräldrakontroll/Familjehantering” ska väljas.
 • “PS4 System Restrictions” ska väljas.
 • Du måste ange ett lösenord.
 • Menyn PS4 System Restrictions har nu lagts till.
 • Kan inte använda åldersbegränsningar för Psn-funktionen?

  Guiden för PS-nätverkskontroller och -inställningar Även om du måste vara 18 år för att använda nätverket, kan du skapa ett underkonto för ditt barn som är länkat till ditt konto och ha full kontroll över begränsningarna för detta underkonto, vilket begränsar hur ditt barn kan interagera med nätverket.

  Vad betyder det när det står att Playstation Network för närvarande genomgår underhåll Np 34957 8?

  En Playstation-server genomgår underhåll, enligt felet NP-34957-8. Det är inte ovanligt att någon någonstans i världen stöter på detta fel oavsett när servrarna är nere för underhåll eftersom PS4:an säljs överallt.

  Varför fortsätter jag att få ett fel har inträffat Ps4?

  Du måste verifiera ditt PSN-konto. Användare har stött på ett felmeddelande PS4-inloggningsfel eftersom de inte verifierade sin e-postadress som användes för att ställa in sin PS4 när de försökte spela spelet. Användare som precis har köpt en spelmaskin är roten till detta problem. De öppnar spelmaskinen utan att verifiera sitt PSN-konto i all hast.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button