Hur fixar jag Overwatch-felkoden Blzowpay10200249?

BLZOWPAY10200249 är en felkod. Föräldrakontroll hindrade oss från att behandla ditt köp. Kolla in vår artikel om kontroll av köp i spel för mer information. Läs vår artikel om föräldrakontroll för mer information.

Hur fixar jag köp är inte kvalificerade för närvarande från detta konto?

Kontakta support Om du har problem med det här problemet, kontakta supportteamet. Det är möjligt att skapa ett chattrum eller bara skicka ett e-postmeddelande till dem. Det här problemet skulle inte ta lång tid att lösa om du kontaktade dem direkt.

Hur fixar jag Blizzard Error?

 • Kontrollera om Blizzard Battle.NET är nere.
 • Du bör inaktivera antivirusprogram från tredje part…
 • Du bör avinstallera brandväggsprogram från tredje part…
 • Battle.NET-konton bör ställas in på en annan region.
 • Du kan skanna och reparera ditt system genom att använda alternativet Skanna och reparera…
 • Battle.NET bör öppnas efter att bakgrundsprogram har stängts.
 • Varför fortsätter jag att få Blizzard Error?

  Ett oväntat fel kan orsakas av föråldrad programvara, programvara som är i konflikt med spelklienten eller skadad data i spelet. Du kan frigöra resurser genom att stänga alla andra applikationer. Om du har några skadade spelfiler, kör reparationsverktyget.

  Hur fixar du ett Blizzard-fel?

  Det enda sättet att lösa detta problem är att utföra en ren installation av Blizzards applikation, eftersom det är relaterat till skadade cachefiler och föråldrad installation. I denna process måste cachefilerna raderas manuellt, liksom applikationen måste laddas ner och installeras.

  Varför kan inte mitt Battle Net-konto göra inköp?

  Det här felet visas om dina köp är begränsade av föräldrakontroll. Dashboard för föräldrakontroll låter dig inaktivera begränsningar. Om du vill ta bort föräldrakontroll helt från ditt konto, vänligen kontakta oss.

  Hur aktiverar jag köp på Blizzard?

  Om du får ett meddelande från Blizzard Entertainment, se till att du kontrollerar din föräldrakontroll. Du kan komma åt kontoanvändarens information genom att klicka på länken under deras namn. Klicka på den här länken på inställningssidan för föräldrakontroll. Du kan spara dina inställningar genom att kontrollera avsnittet Tillåt köp i spelet under avsnittet Köpinställningar.

  Varför kan jag inte köpa något på Overwatch?

  När Overwatch-butiken inte kan nå våra betalningsservrar får vi ett Shop Error-meddelande. Din sida med betalningsmetoder bör inte längre innehålla några betalningar. Du måste återställa ditt lösenord och lägga till den betalningsmetod du vill använda på sidan Betalningsmetoder.

  Varför har mitt Blizzard-konto föräldrakontroll?

  När det gäller föräldrakontroller, men inte komma ihåg att lägga till dem, beror det troligen på att du inte angav något födelsedatum när du registrerade dig för ditt konto. Spelare som är minderåriga vid tidpunkten för kontoskapandet och tills de når myndig ålder måste ha föräldrakontroll.

  Hur åtgärdar jag felkoden Blzbntbgs000003f8?

 • brandvägg användas för att låta ditt spel köras.
 • Din DNS-cache måste tömmas.
 • Du bör byta till Google DNS nu.
 • Byt till en trådbunden anslutning.
 • Se till att drivrutinen för ditt nätverkskort är uppdaterad.
 • Battle.net-cachemappen måste raderas.
 • Du bör länka dina Blizzard- och Activision-konton.
 • Kör bakgrundsprogrammen för att stoppa dem.
 • Varför får jag hela tiden felet Blzbntbgs000003f8?

  Call of Duty-servrar är inte anslutna till din dator. Om det finns ett tjänstavbrott, kolla BlizzardCS Twitter. Kampen måste slutföras innan spelet kan startas. App för net desktop. Se till att logga in på rätt Battle-konto. Ett konto med ett nettovärde.

  Varför tappar jag hela tiden anslutningen till Blizzard Server?

  Se till att alla poster i Hosts-filen är korrekta. Du kan uppleva anslutningsproblem om ditt nätverkskort, som hanterar din dators nätverksanslutning, har problem med att ansluta. Försök att felsöka ditt nätverkskort. Om ditt nätverkskort har problem med att ansluta, inaktivera alla proxyservrar som kan störa din inloggning.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button