Hur fixar jag okänt hårt fel i Windows 10?

Här är stegen för att fixa “Okänt hårt fel” på Windows 10, 8 och 7. Fix 1: Kör en ren uppstart. Skanna SFC efter fix 2. Kör CHKDSK för att fixa skadade eller dåliga sektorer på en hårddisk. Kontrollera om några mjukvaruändringar har gjorts nyligen. Uppdatera föråldrade eller felaktiga drivrutiner som en fix för 5.

Vad betyder det när din dator säger okänt hårt fel?

Ett okänt hårt fel orsakas vanligtvis av korrupta systemfiler, registerposter, attacker med skadlig programvara och vissa Windows-uppdateringar (för vissa användare). Ditt system och data löper stor risk om detta fel inträffar; det kan göra att systemet inte fungerar eller till och med kraschar.

Hur fixar jag okänt hårt fel i Explorer Exe?

 • Kommandotolken (Admin) bör startas.
 • Du kan ange detta kommando chkdsk /f /r i kommandotolken.
 • När systemgenomsökningen har slutförts kommer du att kunna se vad som har åtgärdats.
 • Vad betyder ett svårt fel?

  Hårda fel orsakas av ett permanent fysiskt fel i minnesmodulen, som hindrar den från att registreras vid start och förhindrar att den startas. Hårda fel kan uppstå som ett resultat av ett maskinvarufel eller defekt i minnesmodulen.

  Vad är Explorer Exe Unknown Hard Error?

  Explorer kan vara skyldig till det okända hårda felet. Exe, sihost.exe, ctfmon är alla exempel. Du kan också använda ditt exe eller en annan liknande term. Filerna är exe-filer. Om du upptäcker att problemet orsakas av ett skadligt program kan du avinstallera det tillfälligt eller uppdatera det. Förutom skadade systemfiler och registerposter kan okända hårda fel också orsakas av skadlig programvara.

  Hur fixar jag Explorer Exe Hard Error?

  En skadad hårddisk kan orsaka ett okänt hårddiskfel i Windows. Starta kommandotolken (admin) är ett bra sätt att kontrollera och åtgärda problemet. Du kan ange detta kommando chkdsk /f /r i kommandotolken.

  Hur åtgärdar jag okänt hårt fel?

 • Den första fixen är att utföra en ren start.
 • Skanna SFC för fix 2.
 • Kör CHKDSK för att fixa skadade eller dåliga sektorer på en hårddisk.
 • Kontrollera om några mjukvaruändringar har gjorts nyligen.
 • Uppdatera föråldrade eller felaktiga drivrutiner som en fix för 5.
 • Vad är hårdminnesfel?

  Ett fel i hårdminnet uppstår när minnesmodulen är defekt eller har hårdvara eller fysiska defekter som gör att den inte fungerar. Ett fel i hårdminnet kan orsakas av att man kör ett system över dess hastighetskapacitet och laddar statisk elektricitet till systemet.

  Vad är skillnaden mellan ett mjukt misslyckande och ett hårt misslyckande?

  Hårda fel är fel som uppstår som ett resultat av processdefekter eller kretsbuggar – de är repeterbara med rätt sekvens av åtgärder inom mikrokontrollern. En extern källa, till exempel en dator, kan orsaka mjuka fel, men de orsakas inte av ett fel i kretsen eller en defekt.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button