Hur fixar jag Nintendo Dsi Xl-felkod 0000fe00?

Sedan april 2009 har Nintendo DSi Shop varit tillgänglig på Nintendo DSi och Nintendo DSi XL-system. Den 31 mars 2017 stängde vi butiken. Användare kommer inte längre att kunna köpa Nintendo DSi-produkter via Nintendo DSi Shop till följd av denna stängning.

Hur uppdaterar jag min Dsi Xl?

Du kan uppdatera ditt Nintendo DSi-system till den senaste versionen genom att välja “Systemuppdatering” på sidan Systeminställningar på ikonen “Systeminställningar”. Det rekommenderas att du utför en systemuppdatering med en internetanslutning.

Hur frigör man en Dsi Xl?

 • Strömknappen måste flyttas över fingret.
 • Cirka 4 sekunder bör gå medan du håller ned strömknappen.
 • Strömknappen måste tryckas in igen.
 • Är Nintendo Dsi Xl utgått?

  Detta var den fjärde och sista modellen i Nintendo DS-serien, som ursprungligen hade bestått av systemen DS, DS Lite och DSi. Tio dagar före lanseringen av New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL avbröts den över hela världen samma dag som DSi.

  Fungerar Nintendo DSi-butiken fortfarande?

  Observera att Nintendo DSi Shop kommer att vara stängd den 1 april 2017. Nintendo DSi Points kan inte längre läggas till eller nya spel kan köpas i Nintendo DSi Shop.

  Hur fixar jag min frysning Dsi?

  För att stänga av DSi, håll nere “Power”-knappen i minst fyra sekunder. Operativsystemet återställs om systemet stängs av. Tryck på strömknappen för att slå på systemet igen. Det är dags att låta systemet köra utan att bli fruset.

  Finns det något sätt att frysa upp A Ds?

  Systemet stängs av efter cirka 10 sekunder, så du bör slå på det igen efter att ha hållit ner POWER-knappen. En uppdatering av det allmänna systemet kan förbättra stabiliteten.

  Varför fryser min DSi hela tiden?

  Strömindikatorlampan på Nintendo DSi lyser grönt om batteripaketet är laddat. I händelse av att spelet fungerar korrekt på ett annat Nintendo DS-system måste både Nintendo DSi och spelet returneras till oss för reparation eller utbyte.

  Hur återställer du en Dsi Xl?

  Du kan ändra din Nintendo DSi:s systeminställningar genom att trycka på ikonen “Systeminställningar”. Du kan bläddra till den fjärde sidan genom att trycka på högerpilen på den nedre skärmen på DSi. Den nedre skärmen visas och du kan välja “Formatera systemminne”. För att formatera ditt dokument, tryck på “Formatera”. Fabriksinställningarna kommer att återställas på DSi.

  När upphörde DSi?

  Nintendo DSi

  Den svarta Nintendo DSi

  Utgivningsdatum

  Nintendo DSi: 1 november 2008 2 april 2009 3 april 2009 5 april 2009 15 december 2009 15 april 2010 26 juli 2011 Nintendo DSi XL: 21 november 2009 (som LL 2 mars DSi, LL) Nintendo 10 mars 28 2010 15 april 2010 8 oktober 2010 26 juli 2011

  Avvecklad

  2014

  Finns det en Dsi Xl?

  Nintendo DSi XL släpptes i Japan den 21 november 2009, i brons, vinrött och vitt. De två tidigare färgerna var tillgängliga för dess europeiska lansering den 5 mars 2010 och dess nordamerikanska lansering den 28 mars 2010.

  Gör de fortfarande Ds Xl?

  3DS har officiellt pensionerats av Nintendo efter nio år och mer än 75 miljoner sålda enheter. En 3DS XL-version av Nintendo 3DS. Det finns ingen produktion av några 3DS-hårdvarumodeller, inklusive New Nintendo 3DS och New Nintendo 2DS XL.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button