Hur fixar jag Netflix felkod UI-800-3 på Smart TV?

Du kan träffa UI-800-3-fel på netflix om du använder den här plattformen på din Smart TV eller nw-2-5-fel på en annan enhet men oroa dig inte, det är vanligtvis en brist på uppdatering av data som lagras på din enhet. I den meningen är det mycket lättare att hitta lösningen än det verkar, även om du säkert måste prova flera metoder innan du hittar den som verkligen fixar din situation.

Starta om din Smart TV och fixa Netflix Error UI-800-3

En av de första lösningarna du kan prova för att bekämpa UI-800-3-felet på Netflix är att starta om din smarta TV en ganska enkel procedur att följa enligt följande.

Först måste du koppla bort din Smart TV från strömförsörjningen under en period på minst 1 minut, sedan, även med enheten frånkopplad, måste du trycka och hålla ned knappen som är avsedd att slå på den i cirka 5 sekunder, den laddar ner .

Om din TV inte har en knapp för att slå på den eller om du inte har tillgång till den måste du göra det lämna enheten frånkopplad i mer än 3 minuter så att den simulerar nedladdningseffekten du behöver. Nu, när denna tid har passerat eller det första alternativet har utförts, måste du återansluta Smart TV och fortsätta att slå på den. Slutligen, gå tillbaka till Netflix och kontrollera om felet är borta, om inte klicka här om du har några andra problem.

När din Smart TV är Samsung

När Netflix-felet UI-800-3 uppstår på en Samsung-märkt Smart TV, kan du behöva göra för att lösa det antingen starta om Smart Hub, vilket du bör kontakta företaget för att få hjälp med. Om du inte kan komma runt problemet genom att göra detta och följa instruktionerna, du kan sedan fortsätta och använda en annan metod som du hittar i detalj här, tills du hittar den bästa för dig.

Logga ut från Netflix

Ett annat sätt att lösa UI-800-3-felet på Netflix, när det inträffar på en Smart TV, är att logga ut från nämnda applikation. Och du kan göra det från felskärmen. I det här fallet måste du klicka på “Fler detaljer” Var ” Mer information “, om du inte ser det här alternativet måste du rulla vyn uppåt och Klicka på kugghjulet eller ikonen “Inställningar”.

Efter det kommer du att ha tre sätt att fortsätta, det första är att välja alternativet “Återställ”, men om du inte kan hitta det måste du klicka på “Stäng session” eller det som säger “Inaktivera”, allt beroende på i ditt fall. När du hittar valet tillgängligt och sessionen har avslutats, kan du försöka logga in på din netflix-konto som du gör regelbundet.

Starta om ditt hemnätverk helt

I denna procedur måste du vara försiktig och se till att alla enheter i ditt hemnätverk är bortkopplade parallellt, i minst 30 sekunder, innan du ansluter dem en efter en. Det första steget är att koppla ur eller stänga av din smarta TV, samt koppla bort modemet och den trådlösa routern från den elektriska anslutningen för den redan fastställda tiden.

Efter 30 sekunder kan du återansluta enheterna och du måste vänta tills alla lysdioder som indikerar deras funktion tänds korrekt eller slutar blinka (efter behov). slå på TV:n och gå in på plattformen.

Använd inte den trådlösa routern

Om du provade ovanstående teknik och fortfarande ser UI-800-3-felet, försök att ansluta din Smart TV direkt till modemet. Börja med att stänga av din TV och sedan ansluta den till enheten med en Ethernet-kabel.

Nu måste du koppla bort modemet från den elektriska strömmen under de redan kända 30 sekunderna och återansluta det, vänta på dess lampor återupptar sin vanliga presentation . Använd din Smart TV och få tillgång till Netflix, om kodfelet inte har åtgärdats klickar du här för att lösa det så uppstår säkert problemet i routern, så du kan hitta en lösning.

Relaterade Artiklar

Back to top button