Hur fixar jag Mac Outlook-felkod 17193?

Meddelanden som väntar på att skickas är de enda som visas i Utkorgen överst i sidofältet. Du kan också komma åt sidofältet genom att klicka på Visa > Sidofält om du inte ser det. Du kan vara offline om e-post fortfarande finns i utkorgen. För att kontrollera, välj fliken Verktyg och flytta sedan reglaget till Online.

Hur fixar jag fel 17193 i Outlook för Mac?

 • Att lägga till en PST-fil är det första steget. När du startar programmet visas ett fönster med alternativet “Välj PST-filer för reparation”.
 • Det andra steget är att reparera PST-filen. Välj nu alla PST-filer och klicka på fliken “Reparera”.
 • Det tredje steget är att förhandsgranska och spara dokumentet.
 • Hur blir jag av med den totala bilagans storlek som överstiger gränsen?

  Det här felet uppstår normalt när du tar bort ett meddelande från papperskorgen, men det kan också inträffa när du skickar ett objekt, inte när du tar emot det.

  Varför har min e-post fastnat i Outbox Outlook Mac?

  Du kanske märker att en stor fil bifogad till ditt e-postmeddelande ligger i utkorgen eftersom det helt enkelt tar ett tag att skicka, och det kan blockera alla efterföljande e-postmeddelanden från att skickas. Du kan flytta e-postmeddelandet från Utkorgen till mappen Utkast genom att skicka det igen. Du kan skicka ett e-postmeddelande genom att klicka på Skicka i mappen Utkast.

  Vad är Outlook Outbox Mac?

  Utkorgen i Outlook är vad det låter som. limbo e-postmeddelanden lagras i denna mapp. Det finns fortfarande tid för dem att skickas, men de är komponerade. Tryck på Skicka/ta emot för att ta emot innehållet. På vänster sida av Outlook hittar du en lista med mappar där du kan hitta utkorgar.

  Hur rensar jag utkorgen i Outlook för Mac?

 • För att arbeta offline, välj Outlook-menyalternativet “Arbeta offline”.
 • Skicka ett testmail för att se om det fungerar.
 • Du kan visa väntande utgående meddelanden genom att klicka på knappen Utkorg.
 • Stegen ovan hjälper dig att hitta och ta bort ett meddelande om du inte kan radera det.
 • Varför går mina e-postmeddelanden till utkorgen och skickar inte Mac?

  I Apples Mac Mail visas utkorgen endast när ett e-postmeddelande som du tänkt skicka inte är tillgängligt. Du kan uppleva det här problemet om du arbetar offline eller om du har ett anslutningsproblem. När du skickar e-post försvinner Outbook.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button