Hur fixar jag lödderfelkod Samsung Washer?

Om SUD-felet kvarstår bör du rengöra avloppsfiltret under diskhon och ta bort eventuella partiklar eller tunga tvålrester. Öppna bottenpanelen på Samsung-brickan och töm även överflödigt vatten från avloppsslangen. Se till att slangen är fri från hinder och att det inte finns några hinder i röret.

Hur återställer jag Sud-koden på min Samsung-tvätt?

 • Lödret bör försvinna efter några minuter…
 • Efter att tvättcykeln har avslutats, rengör avloppsfiltret.
 • Kör tvättmaskinen utan kläder och ställ in programmet på en lång tvättcykel och hög temperatur för att ta bort överflödigt pulver;
 • Om du ser mycket lödder, byt tvättmedel.
 • Hur tar jag bort lödderkoden från min tvättmaskin?

 • För att ta bort överflödiga tvålrester och bubblor från trummans insida, torka av den med en ren, torr trasa.
 • Tillsätt 2 koppar destillerad vit vinäger till maskinen efter att den har fyllts med vatten.
 • Tvättcykeln ska vara klar.
 • Hur återställer jag felkoden för min Samsung tvättmaskin?

  Du kan istället slå på den: Koppla ur den (eller stäng av strömmen vid strömbrytaren), vänta några minuter tills den elektriska laddningen rinner ut ur tvättmaskinen (vanligtvis cirka 15 minuter) och slå sedan på den igen när den har slagits på. Du kan återställa brickan på detta sätt.

  Hur fixar jag mitt Samsung Washer-fel?

  FELKODEN kan åtgärdas genom att koppla ur tvättmaskinen och öppna luckan. Om dörren inte öppnas, använd lätt kraft för att tvinga upp den. Det är möjligt att skada dörrlåset och omkopplarenheten om du tvingar upp tvättluckan. Att byta ut hela dörrlåsenheten är ett måste om det är trasigt eller trasigt.

  Varför säger min Samsung tvättmaskin 5ud?

  Det finns för mycket tvållödder i tvättrumman när den har 5UD- eller SUD-koden. Mängden tvättmedel du har eller vilken typ av tvättmedel du har kan ha lett till problemet. Samsung tvättmaskin kommer inte att fungera korrekt om skummet är för mycket. En överdriven SUDS kan upptäckas av en skumsensor i vissa maskiner.

  Hur åtgärdar jag Sud-felet på min LG-tvätt?

  Tillverkarens rekommenderade mängd tvättmedel bör inte tillsättas i tvättmedelslösningen. Använd mindre tvättmedel tills det inte finns mer lödder.

  Hur åtgärdar jag Sud-felet på min Whirlpool-tvätt?

  Om du inte kan lösa det här SUDS-problemet, avsluta din nuvarande laddning. Om du inte har tvättmedel, kör tvättmaskinen på största möjliga belastning med varmt vatten och inget tvättmedel. Överskottet ska tas bort genom att skölja bort det. Det kan fortfarande kännas slemmigt inuti, så du kan behöva upprepa det vid behov om det fortfarande känns slemmigt.

  Hur fixar jag Sud-felet på min Kenmore Elite-tvätt?

  En Sud-felkod indikerar att brickan inte kan ta bort allt lödder. En HE-maskin kan inte fungera om för mycket tvättmedel används eller om icke-HE-tvättmedel används. Kör maskinen genom en skölj-/centrifugeringscykel med kallt vatten, sedan en normal cykel utan att tillsätta någon extra tvål till maskinen.

  Hur återställer jag min tvättmaskin efter felkod?

 • Tvättmaskinen stängs av genom att trycka på POWER.
 • Stäng av strömbrytaren eller koppla bort brickan från eluttaget för att undvika skador.
 • Håll START/PAUS-knappen intryckt i fem sekunder efter att strömmen stängts av.
 • Brickan ska kopplas in igen, eller så ska strömbrytaren slås på igen.
 • Vad är din felkod på Samsung tvättmaskin?

  Samsungs bricka felkod UR anger till exempel en obalanserad belastning på trumaxeln. Det är enkelt att säga att trumman är lös och inte kan få upp den hastighet den behöver.

  Vad är felkoden på Samsung tvättmaskin?

  Felkod

  Orsak

  VARM

  Apparaten är för varm (uppstår om torktumlaren stängs av tidigt)

  LE, LE1, E9, 11E

  Vattenläcka (låg vattennivå upptäckts under cykeln)

  OE, E3

  Bräddningsfel (för mycket vatten/skum har kommit in i apparaten)

  AV

  Bräddavlopp Onormalt (vatten har nått bräddnivån)

  Varför fortsätter min tvättmaskin att säga fel?

  Det finns många anledningar till att apparatkoder uppstår, inklusive problem med dörrar, problem med sensorer för vattenuppvärmning, problem med programvara eller kretskort, motorproblem och pumpproblem. En felkod kan orsakas av att en lucka står på glänt på maskinen eller att en tvättmedelslåda inte är korrekt placerad.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button