Hur fixar jag kompileringsfel i kodblock?

Programmet kommer att börja fungera efter att du klickat på knappen Återställ standardinställningar i din inställning->kompilator. CodeBlocks-miljöfelet kan lösas genom att följa dessa steg. Du hittar avsnittet “Inställningar” genom att klicka på “Kompilator” och sedan på “Vald kompilator” (GNU GCC-kompilator). Välj sedan “Exekverbara verktygskedja”.

Varför kan jag inte kompilera kodblock?

För att kompilera, gå till “Inställningar->Kompilerare”. Inställningen av kompilatorn bör fixas genom att ändra inställningarna för Global Compiler-inställningarna, GNU GCC Compiler och Verktygskedjans körbara filer. Jag försökte köra kompilatorns körbara ‘C:/MinGW/bin/gcc’. Trots att vara exe’, men misslyckades!

Hur kompilerar du i kodblock?

 • Fil -> Ny -> Tom kan användas för att skapa filen.
 • Spara koden som.c efter att du har skrivit den.
 • Programmet kan kompileras och köras genom att trycka på F9.
 • Hur fixar du koder utan kompilator i kodblock?

 • Code::Block bör installeras om med installationsprogrammet som inkluderar MinGW: codeblocks-10.05mingw-setup.exe.
 • I lösning b, lämna Code::Blocks installerade, men installera en kompilator/verktygskedja för att arbeta med den. Du kan ladda ner installationsprogrammet för MinGW här: MinGW-nedladdningssida för instruktioner om hur man installerar kompilatorn/verktygskedjan.
 • Hur hittar du kompileringsfel i kodblock?

  Loggar kan aktiveras genom att trycka på F2 samtidigt. Byggloggen visas när du väljer den. Jag önskar dig lycka till med din utveckling. Du kan se dina projekt till vänster och nere i byggloggarna och meddelandena genom att gå till view -> perspective -> och aktivera code::Blocks default.

  Hur fixar jag kompilatorinstallationen?

  För att kompilera, gå till “Inställningar->Kompilerare”. Inställningen av kompilatorn bör fixas genom att ändra inställningarna för Global Compiler-inställningarna, GNU GCC Compiler och Verktygskedjans körbara filer.

  Hur blir du av med miljöfel i kodblock?

  Svar på tre frågor. Du kan välja “GNU gcc” från rullgardinsmenyn genom att välja Inställningar->Kompilator->Välj “GNU gcc” från rullgardinsmenyn -> Tryck sedan på “ställ in som standard”. Öppna kodblock och försök skapa ett nytt projekt efter att ha stängt dialogrutan med OK Stäng kodblock.

  Varför bygger och körs kodblock inte?

  Installerade du MinGW (eller TDM-GCC) till standardsökvägen för C:/MinGW? Code::Blocks-kompilatorn fungerar inte om du inte installerade den. Code::Blocks kommer att behöva informeras om var de kan hittas om det inte var installerat i C:/MinGW. För att komma åt kompilerings- och felsökningsinställningarna, gå till Inställningar ->Kompilator.

  Har Code::blocks en kompilator?

  Kompilatorn är inte installerad. En verktygskedja definieras i inställningsmenyn för Code::Blocks. Om du däremot inte redan har en kompilator installerad på din dator, bör du installera Code::Blocks med MinGW istället. Code::Blocks och MinGW kombineras i en installationsfil som heter code-10. 05mingw-installationen är en gratis nedladdning. ex.

  Hur fixar du fel i kodblock?

  Svar på tre frågor. Du kan välja “GNU gcc” från rullgardinsmenyn genom att välja Inställningar->Kompilator->Välj “GNU gcc” från rullgardinsmenyn -> Tryck sedan på “ställ in som standard”. Öppna kodblock och försök skapa ett nytt projekt. Det här problemet uppstår eftersom det inte finns någon kompilator i din dator eller att sökvägen inte är sann. Stäng dialogrutan med OK Stäng kodblock och starta om den.

  Vad kan jag använda istället för kodblock?

 • Eclipse open source-programvara är gratis och öppen källkod. Mac-användare kan ladda ner det gratis…
 • Microsoft Visual Studio-programmet är gratis och tillgängligt för personligt bruk på en Mac.
 • CppDroid-appen är gratis och proprietär. Den körs på Android.
 • Apache NetBeans programvara är gratis och öppen källkod.
 • Qt Creator är gratis och öppen källkod. Mac-användare kan ladda ner det gratis…
 • CppCode-appen är gratis och skyddad för iPhone.
 • B4X-appen är gratis och proprietär. Windows.
 • Mac-versionen av CLion är betald.
 • Hur fixar du miljöfel med kodblockeringar?

  Felet för kodblocksmiljön kan hittas i Inställningar->Kompilator. Inställningen av kompilatorn bör fixas genom att ändra inställningarna för Global Compiler-inställningarna, GNU GCC Compiler och Verktygskedjans körbara filer.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button