Hur fixar jag felkoden Wc 40377 1?

Koden måste anges korrekt i WC-40377-1. Du kan kontrollera datumet på kupongen för att se när den köptes. Om du använder en kupongkod för en annan region, vänligen ge den samma region som ditt konto. Du kan logga in på PlayStation Store och välja din avatar > Storefront Country om du inte känner till din region. Det finns bara ett sätt att använda en kupongkod.

Varför kan jag inte lägga till pengar till min Playstation Wallet?

Vad är anledningen till att jag inte kan lägga till pengar till min PlayStation-plånbok? Det är nödvändigt att uppdatera ditt betal-/kreditkort. Ett betal-/kreditkort avvisades för din användning. Det finns ett antal anledningar till varför det kan vara fallet, till exempel ett fryst kort.

Hur ändrar jag mitt maxbelopp på Ps4?

Du kan hantera din familjs sekretessinställningar på ditt PS4-system genom att gå till “Inställningar”. “Välj Familjehantering” från listan. För att ställa in en utgiftsgräns för en viss användare, välj “Applikationer/Enheter/Nätverksfunktioner” från listan över användare. Du kan ändra den månatliga utgiftsgränsen genom att klicka på X-knappen längst ned på sidan.

Vad är plånboksgränsen på Ps4?

Du kan fråga PlayStation på Twitter: “@MikeStar35 I USA är gränsen för PSN-plånboken $150. Skål! s7IdyNFM5P Du kan följa mig på Twitter.

Varför fungerar inte min PS4-kupong?

När du köper en kupongkod kan den kräva aktivering. Det är viktigt att återförsäljaren har aktiverat denna typ av voucher korrekt om den inte fungerar. Det finns ett annat land där PlayStation Store-kupongen finns. På vouchern hittar du en karta som visar regionen där varje kod finns.

Hur lägger jag till pengar till min Ps4-plånbok?

 • Du kan lägga till pengar på ditt konto genom att gå till Inställningar > Kontohantering > Kontoinformation > Plånbok.
 • Din plånbok kommer att fyllas på när du väljer betalningsmetod och belopp.
 • Hur åtgärdar jag fel E 8210604a?

  Det finns en möjlighet att PS4-felet E 8210604A är ett serverproblem. Att ändra DNS-inställningarna hjälper dig att lösa problemet. Att ändra den primära DNS från 8 till 8 är lika enkelt som att ändra DNS-inställningarna i gränssnittet för egenskaper. Den sekundära DNS bör ändras till 8 efter det.

  Hur lägger jag till pengar till mitt barns Ps4-plånbok?

 • Alternativikonen visas.
 • Du kan komma åt transaktionshantering genom att klicka på denna länk.
 • Att lägga till pengar på ditt konto är lika enkelt som att välja Lägg till pengar.
 • Att lägga till pengar är så enkelt som att följa instruktionerna på skärmen.
 • Du kan nu ställa in en månatlig gräns för ditt barns användning av föräldrakontroll.
 • Varför kan jag inte lägga till pengar till min Ps4 Wallet 2020?

  Om du inte kan lägga till pengar på grund av att servrarna är tillfälligt otillgängliga, antingen på grund av nätverksproblem eller serverproblem, kan din faktureringsinformation också vara felaktig – du måste korrigera detta om du gör ett köp.

  Vad betyder det när Playstation säger att antalet instrument överskrids max?

  Det här felet indikerar generellt att kortet redan finns på ett annat konto och inte kan läggas till ett annat konto om det inte tas bort från kontot där det för närvarande finns. Kundsupportteamet kan hjälpa dig att hitta det konto som kortet redan är kopplat till.

  Varför står det inte tillräckligt med pengar i plånboken på Ps4?

  I händelse av att plånboken inte har tillräckligt med pengar för att köpa en prenumeration, läggs antingen det belopp som saknas för prenumerationen eller det lägsta debiteringsbeloppet från kreditkortet för plånboken, vilket som är störst, till plånboken.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button