Hur fixar jag felkoden Wc 40377 1 på Ps4?

Koden måste anges korrekt i WC-40377-1. Du kan kontrollera datumet på kupongen för att se när den köptes. Om du använder en kupongkod för en annan region, vänligen ge den samma region som ditt konto. Du kan logga in på PlayStation Store och välja din avatar > Storefront Country om du inte känner till din region. Det finns bara ett sätt att använda en kupongkod.

Varför kan jag inte lägga till pengar till min Playstation Wallet?

Vad är anledningen till att jag inte kan lägga till pengar till min PlayStation-plånbok? Det är nödvändigt att uppdatera ditt betal-/kreditkort. Ett betal-/kreditkort avvisades för din användning. Det finns ett antal anledningar till varför det kan vara fallet, till exempel ett fryst kort.

Varför säger min Ps4 att pengarna inte kunde läggas till din plånbok?

Om din kreditkorts- eller adressinformation är felaktig eller inaktuell kan du inte lägga till pengar i din plånbok. Du kan komma åt PlayStation Network genom att gå till startskärmen och trycka på “X”. Du kan nu logga in om du inte redan är inloggad.

Hur ändrar jag mitt maxbelopp på Ps4?

Du kan hantera din familjs sekretessinställningar på ditt PS4-system genom att gå till “Inställningar”. “Välj Familjehantering” från listan. För att ställa in en utgiftsgräns för en viss användare, välj “Applikationer/Enheter/Nätverksfunktioner” från listan över användare. Du kan ändra den månatliga utgiftsgränsen genom att klicka på X-knappen längst ned på sidan.

Varför fungerar inte mitt Psn-presentkort?

När du köper en kupongkod kan den kräva aktivering. Om du kontrollerar vouchern kommer det att stå “Inget värde förrän aktiverat vid registrering” på båda fronterna. Det är viktigt att återförsäljaren har aktiverat denna typ av voucher korrekt om den inte fungerar.

Varför fungerar inte mina pengar på Ps4?

Om du inte kan lägga till pengar på grund av att servrarna är tillfälligt otillgängliga, antingen på grund av nätverksproblem eller serverproblem, kan din faktureringsinformation också vara felaktig – du måste korrigera detta om du gör ett köp.

Hur lägger jag till pengar till min Ps4-plånbok?

 • Du kan lägga till pengar på ditt konto genom att gå till Inställningar > Kontohantering > Kontoinformation > Plånbok.
 • Din plånbok kommer att fyllas på när du väljer betalningsmetod och belopp.
 • Hur åtgärdar jag fel E 8210604a?

  Det finns en möjlighet att PS4-felet E 8210604A är ett serverproblem. Att ändra DNS-inställningarna hjälper dig att lösa problemet. Att ändra den primära DNS från 8 till 8 är lika enkelt som att ändra DNS-inställningarna i gränssnittet för egenskaper. Den sekundära DNS bör ändras till 8 efter det.

  Hur lägger jag till pengar till mitt barns Ps4-plånbok?

 • Alternativikonen visas.
 • Du kan komma åt transaktionshantering genom att klicka på denna länk.
 • Att lägga till pengar på ditt konto är lika enkelt som att välja Lägg till pengar.
 • Att lägga till pengar är så enkelt som att följa instruktionerna på skärmen.
 • Du kan nu ställa in en månatlig gräns för ditt barns användning av föräldrakontroll.
 • Varför accepterar inte Playstation min betalning?

  Om din faktureringsadress stämmer överens med adressen på ditt kreditkort måste din kortutgivare bekräfta att din gör det, så du måste ringa dem för att ta reda på om de accepterar kort som inte stöder AVS.

  Hur aktiverar jag min plånbok på Ps4?

  Gå till [Transaction Management] och klicka [Manage Wallet Options]. Du kan automatiskt lägga till pengar när det behövs genom att klicka [Yes] under [Automatically Add Funds When Needed]. Operationen kommer att slutföras baserat på instruktionerna på skärmen.

  Vad är plånboksgränsen på Ps4?

  Du kan fråga PlayStation på Twitter: “@MikeStar35 I USA är gränsen för PSN-plånboken $150. Skål! s7IdyNFM5P Du kan följa mig på Twitter.

  Vad betyder det när Playstation säger att antalet instrument överskrids max?

  Det här felet indikerar generellt att kortet redan finns på ett annat konto och inte kan läggas till ett annat konto om det inte tas bort från kontot där det för närvarande finns. Kundsupportteamet kan hjälpa dig att hitta det konto som kortet redan är kopplat till.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button