Hur fixar jag felkoden på Trivia Crack?

Om din wifi-/mobildataanslutning inte fungerar korrekt, kontrollera den. Trivia Crack Adventure-appen kanske inte uppdateras på grund av ett tekniskt problem.

Kan du chatta på Trivia Crack?

Chattfunktionen i Trivia Crack kan utgöra en stor risk för vissa föräldrar, men den kan vara rolig för alla åldrar när den används på rätt sätt.

Vilka kategorier finns i Trivia Crack?

Du kan spela hjulet i sju sektioner, beroende på din skicklighetsnivå. Varje kategori har sex underkategorier: konst, vetenskap, sport, underhållning, geografi och historia; och en kategori har en speciell beteckning. En spelare måste svara på en fråga från en specifik kategori när hjulet stannar på en uppsättningskategori.

Är Trivia Crack 1 eller 2 bättre?

I videon ovan kan du se att den ursprungliga Trivia Crack för närvarande rankas högre i App Store än dess uppföljare. Som ett resultat skulle Trivia Crack 2 vara den bästa titeln för triviaspel på mobila enheter. Spelare måste först logga in innan de kan spela.

Är Trivia Crack fortfarande populär?

Även om spelet precis har lanserats i Storbritannien, har det redan laddats ner mer än 100 miljoner gånger i USA och Latinamerika, och det har för närvarande cirka 800 000 nedladdningar per dag. Trivia Crack – vad är det och varför är det så populärt?

Vad är syftet med Trivia Crack?

Mynt, liv och ädelstenar kan användas för att tjäna extrabonusar; mynt kan användas för att svara på frågor eller få en andra chans efter ett första misstag; liv (hjärtan) tillåter spelare att spela många spel samtidigt; och ädelstenar kan användas för att tjäna extrabonusar.

Stängs Trivia Crack av?

Uppkomsten av en ny mobilapp åtföljs ofta av en ökning i popularitet över en natt, som Flappy Bird eller Trivia Crack. Tyvärr är appen inte längre tillgänglig, eftersom företaget bakom den har stängts ner.

Vad är skillnaden mellan Trivia Crack och Trivia Crack 2?

Med några förbättringar erbjuder Trivia Crack 2 samma roliga frågesportsbaserade spel. Även om det nya användargränssnittet är ett välkommet tillskott, tillför de nya lägena något nytt till spelets monotoni.

Finns Trivia Crack på Google Play?

Google Home erbjuder nu #TriviaCrack!! Låt oss komma igång med ett “Hej Google, spela Trivia Crack”-meddelande.

Kan du spela med vänner på Trivia Crack?

Du kan bjuda in dina vänner genom att gå till Meny > Vänner och söka efter “Vänner” om ditt konto är länkat till Facebook. När du trycker på deras namn och kommer åt deras profil, kommer du att kunna komma åt alternativet “Spela”, vilket gör att du kan bjuda in dem till ett nytt klassiskt spel.

Hur många kategorier finns i Trivia Crack?

Du kan spela hjulet i sju sektioner, beroende på din skicklighetsnivå. Varje kategori har sex underkategorier: konst, vetenskap, sport, underhållning, geografi och historia; och en kategori har en speciell beteckning.

Hur får du triviaämnen på Trivia Crack?

Tryck på “Spela” eller händelsemenyn i den nedre alternativfältet för att komma åt detta spelläge. Artiklarna: Vad är poäng? är tillgängliga för ditt nöje. Topp 10 i trivia-sprickan.

Relaterade Artiklar

Back to top button