Hur fixar jag felkoden Np 36006 5 på Ps4?

Om du vill säkerhetskopiera data kan du använda en USB-enhet. Din lokala användare bör raderas. Skapa ett PSN-konto och skapa en ny lokal användare. Du kan starta om ditt system i felsäkert läge alternativ 6 om du fortfarande ser det här felet. Du kan prova alternativ 7 om alternativ 6 inte fungerar.

Varför fortsätter min Ps4 att säga att ett fel har inträffat Np-36006-5?

När din PlayStation Network-trofédata har skadats kommer du att få en felkod NP-36006-5. Om du vill åtgärda felet måste du säkerhetskopiera dina sparade data och synkronisera din trofé. Det är sällsynt att du behöver ta bort ditt användarkonto eller utföra en total fabriksåterställning för att återställa ditt system.

Kan Ps4 Np-36006-5 loggas ut?

PS4-fel NP-36006-5: vad betyder det PS4-fel NP-36006-5? Enligt felmeddelandet kommer “(Användarnamn) att loggas ut från PS4 efter att ett fel har inträffat (NP-36006-5)”. Det är också möjligt att PS4-felkoden dyker upp om du stänger av konsolen och fortsätter spela spelet.

Hur fixar du kommer att loggas ut från PS4 på grund av ett fel?

 • Se till att du har ett PSN-konto…
 • Uppdatera din PSN-information…
 • Du måste uppdatera konsolens firmware…
 • Skapa ett konto med en annan e-postadress för att registrera dig som ny användare.
 • Du måste logga in med en annan PS4-konsol…
 • Du kan inte ändra sekretessinställningarna till ingen.
 • Hur fixar jag felkoden Np 32091 5?

  Lösningen på PS4-felet NP-32091-5 är att säkerhetskopiera sparade data med en USB-enhet eller PS+ onlinelagring. Du kan sedan ta bort användaren genom att gå till [Settings] > [Users]. Du måste skapa en ny användare och logga in igen. Försök med Trophy-synkroniseringen igen efter att ha överfört sparad data tillbaka till PS4.

  Hur fixar jag felkoden Np-36006-5 på Ps4?

 • All data du behöver säkerhetskopiera bör säkerhetskopieras med en USB-enhet.
 • Din lokala användare bör raderas.
 • Skapa ett PSN-konto och skapa en ny lokal användare.
 • Du kan starta om ditt system i felsäkert läge alternativ 6 om du fortfarande ser det här felet.
 • Du kan prova alternativ 7 om alternativ 6 inte fungerar.
 • Varför fortsätter min Ps4 att logga ut mig eftersom ett fel har uppstått?

  Användarna som fick PS4-inloggningsfelmeddelandet har kunnat lösa problemet genom att logga in på sitt konto på en annan PS4. Du kan behöva logga in igen på ditt PSN-konto efter att ha loggat ut från konsolen. Det bör rensas efter att felet har upptäckts.

  Hur fixar jag fel 8210604a på Ps4?

  Flera berörda användare har bekräftat att de kunde åtgärda problemet genom att logga ut från sitt PSN-konto och omedelbart logga in igen innan de försökte köpa PS+-prenumerationen.

  Kommer att loggas ut från Ps4 eftersom ett fel har inträffat Ce 30391 6?

  Det finns en möjlighet att din PS4:s klocka/realtidsklocka håller på att dö eller att CMOS 2032-batteriet på moderkortet är dött. Du kan testa detta genom att inaktivera/avmarkera internettid/automatisk tid och sedan stänga av datorn.

  Varför står det att ett fel har inträffat på min Ps4?

  Användare har stött på ett felmeddelande PS4-inloggningsfel eftersom de inte verifierade sin e-postadress som användes för att ställa in sin PS4 när de försökte spela spelet. Användare som precis har köpt en spelmaskin är roten till detta problem. De öppnar spelmaskinen utan att ha verifierat sitt PSN-konto i all hast.

  Hur åtgärdar jag fel E 8210604a?

  Det finns en möjlighet att PS4-felet E 8210604A är ett serverproblem. Att ändra DNS-inställningarna hjälper dig att lösa problemet. Att ändra den primära DNS från 8 till 8 är lika enkelt som att ändra DNS-inställningarna i gränssnittet för egenskaper. Den sekundära DNS bör ändras till 8 efter det.

  Varför kan jag inte synkronisera mina troféer på Ps4?

  Det enda sättet att återställa ditt konto är att säkerhetskopiera dina sparade filer, sedan radera ditt PS4-konto och återskapa det efter att det har raderats.

  Kan jag ta bort spel från min trofélista?

  Listan måste vara 0 % innan du kan använda den. Du kan ta bort 0%-spelet i dina troféer på PS4 genom att välja “Radera” från alternativmenyn.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button