Hur fixar jag felkoden Np 34993 8?

Det är inte en lätt uppgift att fixa NP-34993-8 och låsa upp dina spel. Logga in på ett annat konto (helst ett du inte har använt tidigare) Ställ in det här kontot som ditt primära konto och återställ din licens efter frånkoppling. Det andra kontot bör raderas.

Hur åtgärdar jag felkoden Np-34957-8?

Eftersom NP-34957-8-felet är serverbaserat finns det inget sätt att fixa det förutom att vänta och låta servrarna komma tillbaka online. Under tiden kan du kolla på Playstation Status-webbplatsen för att se vilka tjänster som körs och vilka som inte är det.

Hur fixar jag felkoden Np 35000 8?

Under PSN-underhåll kommer denna felkod att visas. Som ett resultat av detta rekommenderar Sony att du väntar tills underhållsperioden tar slut och att du kontrollerar sidan Network Service Status för att säkerställa att PSN är nere innan du vidtar ytterligare åtgärder.

Vad betyder felkod Np-34957-8?

Ett serverkommunikationsfel orsakar flera möten med felkoden NP-34957-8 på både PlayStation 4 och 5 just nu. Det finns flera felkoder som Sony officiellt har identifierat som orsaken till problemet, varav en är den här felkoden. PSN är troligen nere för lite underhåll för tillfället.

Hur fixar jag felkoden Np 360065?

Din lokala användare bör raderas. Skapa ett PSN-konto och skapa en ny lokal användare. Du kan starta om ditt system i felsäkert läge alternativ 6 om du fortfarande ser det här felet. Du kan prova alternativ 7 om alternativ 6 inte fungerar.

Vad betyder fel Np 34993 8?

En felkod för NP 34-8993 påträffas ofta när servern genomgår underhåll, och den är vanligtvis associerad med PS4. I det här fallet har användaren problem med att ansluta till spelservern tillfälligt. Under underhåll kan servern som används för att autentisera spel vara nere, vilket kan orsaka felet.

Hur fixar jag felkoden Np 37602 8?

 • Om det finns ett problem med en av tjänsterna, kontrollera dess statussida.
 • PlayStation4-konsoler kan startas om genom att trycka på omstartsknappen.
 • Du kan länka kontot igen från Inställningar > Kontohantering > Länka till andra tjänster efter att du har kopplat bort det.
 • Vänta minst fem minuter innan du startar om din router.
 • När jag försöker aktivera min Ps4 som primär står det fel?

  Ett felmeddelande “PS4-aktivering kan inte slutföras” kan orsakas av ett fel vid återställning av licenser till systemet. Om du ställer in kontot på primärt, aktiverar eller inaktiverar det kan du få ett felmeddelande. Du kan redigera dina användarkontoinställningar om du upplever detta fel. Du kan sedan återställa licenser genom att gå tillbaka till spelet.

  Vad betyder felkod Np-34957-8 på Ps4?

  En felkod NP-34957-8 verkar vara ett serverkommunikationsfel på PS4. Servern kan skicka meddelanden till användare som “Kan inte ansluta till servern för att verifiera licensen” eller “Åtkomst nekad, du har inte behörighet att komma åt e-post på den här servern.”

  Varför misslyckades min Psn-anslutning?

  En IP-adress som blockeras av PSN kan vara ansvarig för meddelandet “PSN-inloggning misslyckades”. Genom att ändra DNS-inställningarna kan du avblockera IP-adressen. Du kan ändra DNS-inställningar genom att följa dessa steg. I steg 4 väljer du det Wi-Fi-nätverk du vill använda och ställer sedan in IP-adressinställningarna som automatiska.

  Vad är Np-fel?

  Felkod NP-36006-5 kan finnas om du stänger av eller slår på din PlayStation-konsol vid fel tidpunkt. I händelse av att ditt kontos trofédata har skadats kommer systemet att förhindra ditt användarkonto från att starta några spel, vilket resulterar i detta fel.

  Hur fixar du kommer att loggas ut från PS4 eftersom ett fel har uppstått?

 • Se till att du har ett PSN-konto…
 • Uppdatera din PSN-information…
 • Du måste uppdatera konsolens firmware…
 • Skapa ett konto med en annan e-postadress för att registrera dig som ny användare.
 • Du måste logga in med en annan PS4-konsol…
 • Du kan inte ändra sekretessinställningarna till ingen.
 • Kan Ps4 Np-36006-5 loggas ut?

  PS4-fel NP-36006-5: vad betyder det PS4-fel NP-36006-5? Enligt felmeddelandet kommer “(Användarnamn) att loggas ut från PS4 efter att ett fel har inträffat (NP-36006-5)”. Det är också möjligt att PS4-felkoden dyker upp om du stänger av konsolen och fortsätter spela spelet.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button